Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Női foci: ezüstérmes a Veszprém

2016. június 6. 20:15
A Veszprém „ikszelt”, az Ajka viszont nyert a záró fordulóban, így megvédte címét a megyei női labdarúgó-bajnokságban.

Az Ajka előtt két pont előnnyel élen álló VFC a bajnokság utolsó fordulójában az ötödik helyen álló Csetényt fogadta. A veszprémiek – András Anita 26. percben szerzett góljával – megszerezték a vezetést, ám szinte azonnal jött a válasz a vendégektől.

A Csetény a második játékrész elején váratlanul fordított. A Jugovits-csapat a folytatásban is többet birtokolta a játékszert, de „csak” az egyenlítésre futotta erejéből. A 2-2-es végeredményt Jónás Kinga állította be a 68. percben.

Az Ajka simán, 3-0-ra nyert Balatonfüreden, amely több lőtt góljának köszönhetően lett bajnok a szintén 44 pontos Veszprém előtt.

Megyei női labdarúgó-bajnokság, 22. (utolsó) forduló:
Veszprém FC–Csetény SE 2-2 (1-1)
Veszprém, Egyetemi Stadion. Vezette: Mihály (Kun, Simon).
Veszprém: Vecseri – Valler, Kun, Faddi, András, Tömböl, Varga, Vojnity, Várhelyi. Cserék: Csomor, Babos, Mecséri, Jónás, Égerházi, Kis, Csepely, Dömötör. Edző: Jugovits Péter.
Csetény: Csillag – Szalai, Árkiné, Juhász, Nagyné, Tisóczki, Simon, Sudár, Pásztor. Cserék: Kovács-Fáber, Torbó.
Gólszerzők: András (26.), Jónás (68.), ill. Sudár (28.), Tisóczki (48.).

A VFC ezüstérmes együtteseA VFC ezüstérmes együttese

– Gratulálok az ajkai lányok a bajnoki címhez. Nagyon sokat birtokoltuk a labdát, igyekeztünk feltörni a csetényi védelmet, de nagyon nehezen sikerült és mellette sajnos gólokat is kaptunk. A szezon előtt elfogadtuk volna a második helyet, hiszen olyan kiváló együttesekkel kellett megmérkőznünk, mint a Csetény, a Bakonynána, s a címvédő Ajka. Így viszont kicsit csalódottak vagyunk, de ilyen a futball. Köszönöm a csapatnak ezt a remek szezont, büszke vagyok rájuk. A vezetőségnek pedig, hogy mindenben segítette a munkánkat és persze a szülőknek, szurkolóknak a rengeteg támogatást – fogalmazott Jugovits Péter.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.