Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fiola nem, Korhut külön edzett

2016. június 24. 20:02 // Forrás: MTI
Az első Európa-bajnoki csoportmérkőzésen megsérült Fiola Attila pénteken sem vett részt a belgák elleni nyolcaddöntőre készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén, míg Korhut Mihály külön tréningezett a többiektől.

Az élvonalból kiesett Puskás Akadémia védője az osztrákok ellen 2-0-ra megnyert találkozón szenvedett súlyos bokasérülést, s azóta egyetlen gyakorláson sem jelent meg.

Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott játékosa a franciaországi Tourrettes-ben tartott edzésen 2016. június 24-én. A magyar csapat a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon június 26-án Belgium válogatottja ellen játszik. MTI Fotó: Illyés Tibor Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott játékosa a franciaországi Tourrettes-ben tartott edzésen 2016. június 24-én. A magyar csapat a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon június 26-án Belgium válogatottja ellen játszik. MTI Fotó: Illyés Tibor

A debreceniek bal oldali hátvédje két napja a portugálok elleni 3-3-as döntetlen alkalmával a sárga lapja miatt pihentetett Kádár Tamást helyettesítette a kezdőcsapatban, végigjátszotta az utolsó csoporttalálkozót, így valószínűleg regenerációs problémák miatt volt külön a társaitól.

Bernd Storck szövetégi kapitány (b) és Szalai Ádám, a magyar válogatott játékosa a franciaországi Tourrettes-ben tartott edzésen 2016. június 24-én. A magyar csapat a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon június 26-án Belgium válogatottja ellen játszik. MTI Fotó: Illyés Tibor Bernd Storck szövetégi kapitány (b) és Szalai Ádám, a magyar válogatott játékosa a franciaországi Tourrettes-ben tartott edzésen 2016. június 24-én. A magyar csapat a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon június 26-án Belgium válogatottja ellen játszik. MTI Fotó: Illyés Tibor

Fiola hiányában Lang Ádám belülről kikerült a védelem jobb oldalára, az ő helyét pedig videotonos klubtársa, Juhász Roland vette át az elmúlt két összecsapáson.

Király Gábor, a magyar válogatott kapusa áll összefont karral a franciaországi Tourrettes-ben tartott edzésen 2016. június 24-én. A magyar csapat a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon június 26-án Belgium válogatottja ellen játszik. A háttérben a pályát locsoló berendezés vízcseppjei szállnak. MTI Fotó: Illyés TiborKirály Gábor, a magyar válogatott kapusa áll összefont karral a franciaországi Tourrettes-ben tartott edzésen 2016. június 24-én. A magyar csapat a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon június 26-án Belgium válogatottja ellen játszik. A háttérben a pályát locsoló berendezés vízcseppjei szállnak. MTI Fotó: Illyés Tibor

A 44 év után ismét Eb-résztvevő magyar válogatott öt pontjával veretlenül nyerte meg az F csoportot. A nyolcaddöntős mérkőzését pedig vasárnap 21 órától Toulouse-ban játssza Belgiummal, amely néhány hónapja még vezette a nemzetközi szövetség (FIFA) világranglistáját.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.