Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Strandsport Veszprémben

2016. július 16. 13:54
Július 12-én hivatalosan is megnyitotta kapuját a SMASHbox fantázianévre keresztelt strandsportpálya. A stadion területén található homokos terület mindenki számára elérhető, online foglalható.

A már országos hírnévre szert tevő SMASH Strandröplabda Bajnokság szervezői a veszprémi városi stadion területén, egész pontosan a dobópálya mögötti bekerített salakos területen hívták életre a homokos sportlétesítmény. Jelenleg egy strandröplabda pálya áll rendelkezésre, a későbbiekben azonban a strandkézilabda, illetve strandfoci szerelmesinek is kedvezni fog.

– Két dolog miatt vágtunk bele a projektbe. Az egyik, hogy Veszprémben legyen lehetőség a nyár kedvenc sportjainak gyakorlására, ne keljen ezért a Balatonhoz autózni és várni, hogy szabadul-e fel pálya. Mivel online foglalható a terület, így mindenki pontosan látni fogja, mikor vannak üres helyek. A másik fontos dolog pedig, hogy rengeteg sportegyesület működik a városban, amelyeknek remek kiegészítő tevékenység lehet akár edzőtáborok, akár felkészülések alkalmával a homokon végzett mozgás – olvasható a szervezők közleményében.

– Külön öröm számunkra, hogy a stadion vezetősége támogatta az ötletet, hiszen a jelenleg nem kihasznált területet így visszaintegrálhatjuk a mindennapi sportéletbe. Azt gondolom, hogy jobb helyszínt alig ha találtunk volna, mint a város legtradicionálisabb sportközpontja – tették hozzá.

Kedden került sor a hivatalos megnyitóra. Az érdeklődők kipróbálhatták a pályát, illetve kötetlen beszélgetésben vettek részt. A pálya folyamatos fejlesztés alatt van, de ezeket a munkálatokat a holtidőkben végzik. Nyitva tartás hétfőtől vasárnapig 7.00-21.00-ig.

A pályát a SMASH honlapján tudják az érdeklődők lefoglalni, illetve itt találnak további információkat.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.