Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hatgólos meccsen nyert a VFC

2016. október 10. 17:49
Vojnity Nóra duplázott a Devecser ellen – idegenbeli győzelemmel folytatta szereplését a megyei női labdarúgó-bajnokságban a Veszprém.

Jugovits Péter együttese győzelmének köszönhetően a tabella negyedik helyére lépett.

Nyertek a veszprémi lányok (archív fotó)Nyertek a veszprémi lányok (archív fotó)

Megyei női I. osztályú labdarúgó-bajnokság, 7. forduló:
Devecser SE–Veszprém FC 2-4 (1-1)
Veszprém: Vecseri – Faddi, Tóta, Jónás, Tömböl, András, Vojnity, Bozsoki, Várhelyi. Csere: Sas, Vámosi, Kis, Hanisch, Mecséri. Edző: Jugovits Péter.
Gólszerzők: Vattai (22., 53.), ill. Vattai (12. – öngól), Vojnity (31., 34.), András (52.).

Edzői értékelés

Jugovits Péter: – Nem vagyok maradéktalanul elégedett. Bár nyertünk, egyáltalán nem játszottunk jól. Ugyan voltak jó periódusai a mérkőzésnek, de ez még mindig kevés. Többre képesek a lányok, mint amit az elmúlt hetekben mutattak. Bízom benne, hogy ezzel a győzelemmel elindultunk a helyes úton.

vehirsport.hu
további cikkek
Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában labdarúgás Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában Elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne lépjen pályára ciprusi klubcsapatában Lang Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott védője, aki március végén szenvedett lábközépcsont-repedést egy edzésen. 2024. április 26. 23:21 Kulcsfontosságú mérkőzés előtt áll a Practical VSC Practical VSC Kulcsfontosságú mérkőzés előtt áll a Practical VSC A labdarúgó NB III második pozícióját elfoglaló a Practical VSC vasárnap 17.00 órakor a listavezető Tatabányát látja vendégül a pápai Perutz Stadionban.  tegnap 8:51 Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. 2024. április 25. 14:09 EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. 2024. április 24. 8:45

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.