Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
11°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
11°C

Öt gól, veszprémi győzelem / Veszprém FC–Badacsonytomaj SE 3-2 (3-0)

2009. október 11. 19:54 // Forrás: veszpremfc.hu / vehir.hu
Jó első félidei teljesítményének köszönhetően hazai pályán nyert a Veszprém FC a vendég Badacsonytomaj ellen.

Továbbra is vezeti a harmadosztály tabelláját Orbán Tamás együttese, amely ezúttal a Badacsonytomaj ellen is győzni tudott.

NB III Bakony-csoport, 8. forduló:
Veszprém FC–Badacsonytomaj SE 3-2 (3-0)
Veszprém, 350 néző.Vezette: Tuczai
Veszprém: Varga, Garai (Novotny 55.), Fehér, Pálfi, Leitold, Weibel, Soós, Kalcsó, Tatai, Babos (Czvetkó 46.), Finta (Miskei 55.)
Badacsonytomaj: Simon – Szabó, Bognár, Molnár (Bódai 13.), Kiss Gábor, Hegedűs, Purt, Fonyadt, Kiss Márton, Pandúr (Nagy 69.), Hujber (Tóbiás 46.)
Gólszerzők: Tatai, Soós, Leitold, ill. Tóbiás, Kiss 

vehir.hu
további cikkek
Porga Gyula pár óra alatt összegyűjtötte az ajánlásokat Porga Gyula pár óra alatt összegyűjtötte az ajánlásokat Nem sokkal szombat déli tizenkettő óra után Porga Gyula polgármester a Facebookon bejelentette, hogy össze is gyűjtötte a választási induláshoz szükséges aláírást. ma 13:12 Az érzelmeket vették célkeresztbe a Veszprémi Petőfi Színháznál. Eltalálták. Petőfi Színház Az érzelmeket vették célkeresztbe a Veszprémi Petőfi Színháznál. Eltalálták. Pénteken délután hivatalosan az első napjával, valójában a nulladik nap után már a másodikkal vette kezdetét a Veszprémi Petőfi Színház Lélektől Lélekig Fesztiválja. Magyar kuriózumként a veszprémi teátrumnak ezúttal is sikerült a programjával a színházat tágabban értelmezni a színjátszásnál, olyan társadalmi üzenetek közvetítőjeként léptek fel, amelyek mindenkit érintenek, nemtől, kortól, vallástól, szociális helyzettől függetlenül. ma 9:00 Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés választás 2024 Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés Ma indul a választási kampány Magyarországon, és mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz. ma 8:46 Növekvő felhőzet Növekvő felhőzet ma 8:43

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.