Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C

Sporttörténelmi röplabda siker / MAFC-BME-MAPEI–Company Nyelviskola Veszprémi RC 1:3 (-22,25,-19,-16)

2009. október 12. 8:06 // Forrás: companyvrc.hu
Megszerezte első győzelmét a Company Nyelviskola Veszprémi RC az Extraligában a MAFC-BME-MAPEI együttese ellen.

Az igen értékes diadalról az klub elnökének, Jánosik Gergelynek az élménybeszámolóját olvashatják:

"Előre szólok, nem szokványos meccsközlés következik... és elsőként egy kis kiegészítés. Pár ember, pár éve úgy gondolta csináljunk egy profi-féle röplabda csapatot Veszprémben. Munkája mellett időt, pénzt, családot nem kímélve dolgoznak ők, nap mint nap harcokat vívva várossal, iskolákkal, szponzorokkal...és sokszor önmagu(n)kkal is. Ők (mi) nem villogni akarunk, hogy mi ám a VRC vezetése köszönjük a munkánkban már elismertek vagyunk. Van itt köztisztviselő, vállalkozó, menedzser, "fél"építész... na és (mondhatom büszkén) egyre több szimpatizáns. És hogy miért csináljuk mindezt megszállottan? Például egy olyan bajnoki meccsért, amit ma láttam Budapesten.

Hogy az ellenfél ma milyen formát fogott ki és a mi játékosainknak meg minden bejött, azt majd leírják a szakkommentátorok. Én maradnék annál, amit láttam. Egy olyan csapat volt ma a pályán, aki nem számlálta egyénenként, "mennyit sáncoltam" és "mennyire jól nyitottam". Aki nem dobált cseretáblát, ha levették a pályáról, inkább segített hátul a következőként érkezőnek. Akik ma nem kerültek pályára, mégis minden játékmegszakításnál pacsiztak, segítették, örültek (együtt!) a többiekkel. Akik támogatták a fiatalt, Kráml Sziszit, aki ma megint kiemelkedő játékot adott a társaknak. Centereket, akik ketten vitték végig és bírták hideg fejjel, lazán, mosolyogva. Feladók, az egyik összefogta a társakat és irányított, ahogy kell. A másik meg ha kellett bejött és lazán ásszal nyitott... Volt, aki miután betakarták a lába alá, bombával válaszolt, s olyan is, aki ejtéssel kergette őrületbe a műegyetemistákat. És volt egy libero-edző, aki megint kitalálta a taktikát, aki megint profin felkészült. És ma MINDENKI felnőtt e mellé a hozzáállás mellé! Hogy ez hogy történhetett és mi az oka? Nem tudom. De tény, hogy főként ezért csináljuk, s ezért kell is csinálnunk...

A VRC elnöksége nevében szeretnék gratulálni minden játékosnak, hogy megmutatták (maguknak is), bebizonyították (maguknak is), hogy nem hiába dolgozunk és nem hiába bízunk bennük. Köszönjük.

2009.10.11.
Jánosik Gergely
elnök

MAFC-BME-MAPEI–Company Nyelviskola Veszprémi RC 1:3 (-22,25,-19,-16)
Budapest, Gabányi László tornacsarnok
Company VRC: SECK Gy., PUSPÁN B., NÉMETH E., NAGY A., TÓTH T., CZINTULA M.,
csere: SZABÓ G. (libero), SZALAI B., HORVÁTH Sz., DOLGOS A., KRÁML Sz., LÁDONYI R.,
játékos-edző: Szabó Gábor 

junior mérkőzésen:
MAFC-BME-MAPEI - Company Nyelviskola Veszprémi RC 3:0

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.