Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Új névadó szponzor a megyei futball mögött

2016. november 30. 11:30
Együttműködési megállapodást kötött egymással az MTD Hungária Kft. és a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatósága. A megyei bajnokságok a zajló idény végéig MTD Hungária néven futnak.

A megállapodást szerda reggel az MTD nemesvámosi gyárának épületében írták alá a felek. Csík Ferenc, a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei szervezetének igazgatója komoly mérföldkőről, a megyei labdarúgás életét meghatározó sikerről beszélt.

Csík FerencCsík Ferenc

– Ilyen jellegű és hosszúságú támogatásra még nem volt példa a megyei labdarúgás életében. Az MTD Hungária Kft. felvállalta azt, hogy az összes füves bajnokságunk működésében szerepet vállal. Úgy gondolom, mindkét fél számára nyertes szerződést kötöttünk, amit reményeim szerint a zajló szezon végén meghosszabbíthatunk – tette hozzá.

Hodács László, az MTD Hungária Kft. fűnyíró gyártó cég ügyvezető igazgatója elmondta, szeretnék jobban megismertetni a lakossággal termékeiket, így kézenfekvő lehetőségnek tűnt a focipályák gondozásában való segítség.

Hodács László, Csík Ferenc és Kovács CsabaHodács László, Csík Ferenc és Kovács Csaba

Kovács Csaba termelésvezető hozzátette: a cég társadalmi felelősségvállalási programjának lépése a sportág felkarolása, amelynek révén 14 bajnokság, több mint 110 csapata mögé sorakoznak fel.

Zatkalik Dániel

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.