Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. október 26. Dömötör
Veszprém
11°C
2024. október 26. Dömötör
Veszprém
11°C

Átlagosan 70-80 centi a tömörített hóvastagság az eplényi sípályán

2016. december 26. 10:53 // Forrás: MTI
Átlagosan 70-80 centis tömörített hóréteggel síelhető az eplényi síközpont négy pályája - közölte a Síaréna Kft. cégvezetője vasárnap az MTI-vel.

Ebele Bálint elmondta: az elmúlt hetekben körülbelül 50 ezer köbméter havat gyártottak, így az A1, A7, Q3 és T1 pályák síelhetők. Az ünnepek alatt is nyitva tartó síarénában üzemel a négyüléses sílift, két csákányos felvonó és a T1-es oktatólift is.

A cégvezető tájékoztatása szerint a korábbi vendéglátóhelyek mellett épült egy új étterem, bővült a síkölcsönző kínálata és sportbolt is létesült a síközpontban.

Ebele Bálint hozzátette: továbbra is folytatják a hóágyúzást és kedvező időjárás esetén hamarosan megnyithatják az A6-os pályát is.

vehirsport.hu
további cikkek
Gyulay Zsolt: a fővárosnak is jót tesz, ha részt vesz a NOB-bal folytatott párbeszédben sport Gyulay Zsolt: a fővárosnak is jót tesz, ha részt vesz a NOB-bal folytatott párbeszédben Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke szerint Budapestnek is jót tesz, ha részt vesz a MOB-bal és a Magyar Paralimpiai Bizottsággal (MPB) közösen abban a párbeszédben, amelyet a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal (NOB) lehet lefolytatni és amely nem irányul konkrét olimpiarendezésre, csupán ennek a lehetőségéről szól. tegnap 16:35 Női kézilabda Eb-felkészülés: legyőzte a franciákat a magyar válogatott női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb-felkészülés: legyőzte a franciákat a magyar válogatott A magyar női kézilabda-válogatott 30-27-re győzött a világbajnok, olimpiai ezüstérmes Franciaország vendégeként a csütörtöki felkészülési mérkőzésen, Toulonban. tegnap 7:11 Férfi kézilabda BL: a Kolstad két góllal nyert Szegeden férfi kézilabda BL Férfi kézilabda BL: a Kolstad két góllal nyert Szegeden A Szeged házigazdaként 29-27-re kikapott csütörtökön a norvég Kolstad csapatától a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában. 2024. október 24. 21:18 Európa-liga: megszerezte első győzelmét a Ferencváros labdarúgás Európa-liga: megszerezte első győzelmét a Ferencváros A Ferencváros hazai pályán 1-0-ra legyőzte csütörtökön a Nice csapatát a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának harmadik fordulójában, így megszerezte az első pontjait. 2024. október 24. 20:54

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.