Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
16°C
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
16°C

A portugálok ellen rajtol a magyar válogatott

2017. január 26. 13:26 // Forrás: MTI
A magyar labdarúgó-válogatott nem játszik felkészülési mérkőzést azt megelőzően, hogy március 25-én világbajnoki selejtezőn lép pályára az Európa-bajnok portugál csapat vendégeként.

Bernd Storck szövetségi kapitány a magyar szövetség (MLSZ) csütörtöki sajtóeseményén elmondta, február elején már megtekinti a játékosokat Magyar Kupa-mérkőzéseken. A válogatott összetartása március 12-13-án kezdődik a Magyarországon játszókkal, akik az U21-es válogatottal gyakorolhatnak. A külföldön szereplők március 20. környékén csatlakoznak a kerethez, amely a kvalifikációs találkozó előtt a megszokottnál hosszabb, többnapos portugáliai felkészüléssel hangolódik a kulcsfontosságú selejtezőre.

A magyar válogatott négy fordulót követően hét ponttal a B csoport harmadik helyén áll, öt ponttal lemaradva az éllovas svájciak és kettővel a portugálok mögött.

vehirsport.hu
további cikkek
Női kézilabda BL: kétgólos hazai vereséggel jutott négyes döntőbe a Győr kézilabda Női kézilabda BL: kétgólos hazai vereséggel jutott négyes döntőbe a Győr Az elmúlt idényben bronzérmes Győri Audi ETO bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, mivel idegenbeli hétgólos sikerét követően a negyeddöntő szombati visszavágóján saját közönsége előtt 26-24-re kapott ki a címvédő norvég Vipers Kristiansandtól. tegnap 22:03 Bravúr: Szlovénia legyőzésével feljutott az elitbe a magyar hokiválogatott! ország-világ Bravúr: Szlovénia legyőzésével feljutott az elitbe a magyar hokiválogatott! A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán, ezzel ismét feljutott a 16 csapatos elitbe. tegnap 21:55 Férfi kézilabda NB I: tizedik alkalommal bronzérmes a Tatabánya férfi kézilabda NB I Férfi kézilabda NB I: tizedik alkalommal bronzérmes a Tatabánya A Tatabánya megvédte harmadik helyét a férfi kézilabda NB I-ben, mivel szombaton házigazdaként 31-23-ra legyőzte a Balatonfüredet. tegnap 18:46 A THW Kiel kilencgólos hátrányból továbbjutott férfi kézilabda BL A THW Kiel kilencgólos hátrányból továbbjutott A címvédő német SC Magdeburg és a Veszprémet búcsúztató dán Aalborg HB után a spanyol Barcelona és a német THW Kiel is elődöntőbe jutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. 2024. május 3. 22:16

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.