2021. január 16.
//
Gusztáv névnap

Irány az NB II! – a VFC USE itthon is megverte a Dunaújvárost

2017. június 25. 11:52
Idegenbeli 3-2-es sikerét követően hazai pályán 3-1-re nyert a Veszprém FC USE a Dunaújváros ellen az U17-es labdarúgó-bajnokság szombati osztályozóján.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Veszprém FC USE U17-es együttese megnyerte a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Észak-nyugati csoportját, így osztályozót játszhatott az NB II-es tagságért.

Tóth Gábor tanítványainak ehhez először a Siófokot kellett legyűrniük. A feladatot sikeresen végre is hajtották a fiatalok, akik 1-1-es döntetlen után hazai pályán 4-1-re nyertek a Balaton-partiak ellen.

A feljutásért rendezett párharcban a Dunaújváros került a mieink útjába. Az első találkozót szerdán rendezték a Duna-partiaknál, ahol a bakonyiak – bravúros teljesítményt felvonultatva – 3-2-re nyertek. A szombati hazai visszavágót tehát előnnyel várhatta a VFC USE, amely gólnélküli első játékrészt követően 3-1-re nyerni tudott. A gólkirály Molnár Balázs duplázott, s Reizinger Bence a hálóba talált. Kettős győzelmének köszönhetően a gárda a következő idényt már a második vonalban kezdheti!

Labdarúgó U17-es bajnokság, rájátszás a II. osztályért:
Veszprém FC USE–Dunaújváros PASE Akadémia 3-1 (0-0)
VFC USE sporttelep, vezette: Sipos.
Veszprém: Sevinger Zsolt – Reizinger Bence József, Szücs Máté (Csapó Bence Gergő, 81.), Rédling Csanád Szabolcs, Orbán Balázs Ákos (Janás Márk László, 81.), Mosonyi Viktor Bence, Kristály Patrik, Hoffer Dávid, Molnár Balázs, Bóka Martin (Szabó Márk, 85.), Barcza Bálint. Edző: Tóth Gábor.
Gólszerzők: Molnár Balázs (51., 76.), Reizinger Bence József (65.), ill. Perjési Viktor István (78.).
Az NB II-be jutott: a Veszprém FC USE, kettős győzelemmel, 6-3-as összesítéssel.

vehirsport.hu

További cikkek

Pető: Jó úton jár a veszprémi foci!
Pető: Jó úton jár a veszprémi foci!
A Practical VLS vezetőedzője szerint csapata kihozta magából a maximumot azzal, hogy az őszi szezonban az NB III negyedik helyén végzett. Pető Tamás reméli, hogy idővel még több helyi nevelésű futballistát tud majd beépíteni együttesébe, hiszen klubjuk jövője rajtuk alapszik.
Cristiano Ronaldo a XXI. század legjobb góllövője, Nikolics 33.
Cristiano Ronaldo a XXI. század legjobb góllövője, Nikolics 33.
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) listája szerint Cristiano Ronaldo a XXI. század legjobb góllövője. Egyetlen magyarként Nikolics Nemanja a 33. helyen áll a rangsorban.
Filmet készített az M4 Sport a magyar futballválogatott őszéről
Filmet készített az M4 Sport a magyar futballválogatott őszéről
Zaj a csendben címmel saját gyártású filmet készített az M4 Sport a magyar labdarúgó-válogatott őszéről, amikor az együttes kijutott a koronavírus-járvány miatt idénről jövőre halasztott, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra.
Marco Rossi: kapcsolatunk a kölcsönös bizalmon alapszik a játékosokkal
Marco Rossi: kapcsolatunk a kölcsönös bizalmon alapszik a játékosokkal
Marco Rossi szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatott sikereinek egyik titka, hogy a kölcsönös bizalom az alapja a játékosokkal való kapcsolatának.
Újabb nemzetközi díjat kapott a Puskás Aréna
Újabb nemzetközi díjat kapott a Puskás Aréna
Újabb rangos nemzetközi elismerést érdemelt ki a Puskás Aréna: a legszebb sportlétesítmény különdíját nyerte a Prix Versailles építészeti díjkiosztón.