Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 6. Ivett
Veszprém
13°C
2024. május 6. Ivett
Veszprém
13°C

Meghosszabbították az együttműködést

2017. július 14. 12:11
Újabb egy évre kötelezte el magát az MTD Hungária Kft. a megyei labdarúgás támogatójaként.

Fél évvel ezelőtt mérföldkőhöz érkezett a megyei futballélet, hiszen névadó szponzort kaptak a megyei bajnokságok. A Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatósága és az MTD Hungária Kft. között létrejött kapcsolat gyümölcsözőnek bizonyult, így péntek délelőtt sajtótájékoztató keretében újabb egyéves szerződést kötöttek egymással a felek.

Csík FerencCsík Ferenc

– Valami megmozdult a megyei futballban. Az első tapasztalatok azt mutatják, hogy komolyabb presztízse lett a megyei bajnokságoknak a névszponzor érkezésével, így örömmel folytatjuk a közös utat – mondta Csík Ferenc, a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei szervezetének igazgatója. A sportvezető elmondta, azon dolgoznak, hogy növeljék a szponzorációs felületek számát. A közeljövőben a több mint 110 megyei csapat programját bemutató műsorfüzettel jelentkeznek.

Hodács LászlóHodács László

– Fél évvel ezelőtt belevágtunk ebbe a kalandba, s úgy döntöttünk, hogy támogatjuk a megyei labdarúgást. Úgy vélem, hogy az elmúlt időszak mindkét fél számára pozitív volt, így örömmel folytatjuk a szponzorációt – húzta alá Hodács László, az MTD Hungária Kft. gyep- és kertápolással foglalkozó cég ügyvezető igazgatója.

Kovács CsabaKovács Csaba

Kovács Csaba termelésvezető hozzátette: a cég igyekszik szolgálni azt a régiót, ahol a termelés folyik, ezért a labdarúgás mellett állatmenhelyet, kórházat és tűzoltóságot is támogatnak a megyében. – A cégcsoporton belül, Amerikában is felfigyeltek már a labdarúgást támogató akciónkra. A megye futballpályái kiváló lehetőséget nyújtanak számunkra a teszteléshez. Elmondható, hogy a cég minőségbiztosítási fejlesztését is szolgálja a kooperáció.

Zatkalik Dániel
további cikkek
A Pápa legyőzte az Úrkútot, élre állt az Almádi vármegyei foci A Pápa legyőzte az Úrkútot, élre állt az Almádi Nehezen alakulhatna izgalmasabban a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hajrája. A 26. forduló szombati rangadóján a negyedik Pápa legyőzte az Úrkút csapatát. Mivel az Almádi és a Fűzfő is nyert, az éllovas címvédő visszacsúszott a harmadik helyre. tegnap 22:31 Nyert a Veszprém, folytatódik a harc a bajnoki címért Practical VSC Nyert a Veszprém, folytatódik a harc a bajnoki címért A Practical VSC Bartusz Dániel duplájával magabiztos diadalt aratott a Csornai SE vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi összecsapásán. A címvédő veszprémiek továbbra is harcban állnak a bajnoki címért. tegnap 19:01 Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója vármegyei foci Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója Az éllovas, bajnok Úrkút a negyedik helyezett Pápához látogat a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombat esti összecsapásán. 2024. május 2. 6:02 Izgalmas lesz a bajnokság hajrája Erről jut eszembe… Izgalmas lesz a bajnokság hajrája Közeledik, sőt, már itt is van a labdarúgó-bajnokságok hajrája. Ilyenkor minden szurkolóból matematikus lesz, hiszen elkezdődik a számolgatás, hogy a kedvenc csapatnak hány pontot kell még szerezni a bajnokság megnyeréséhez, egy dobogós hely eléréséhez, vagy a bennmaradás kiharcolásához. 2024. április 30. 0:12

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.