Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprémi diadal Szegeden / HPQ Szeged–Company Nyelviskola Veszprémi RC 2:3 (-22, 20, -22, 21, -11)

2009. október 31. 22:13 // Forrás: comoanyvrc.hu
A hétközi kupasiker után szombaton újabb bajnoki mérkőzést nyertek a veszprémi férfi röplabdások. Zsinórban negyedszer győztek.

A hétközi kupasiker után szombaton újabb bajnoki mérkőzésre utazott csapatunk Szegedre. Az összecsapás azért volt nagyon fontosak, mert győzelem esetén leszakíthatjuk a Szeged, Szolnok és Mafc hármasát.

Ezúttal Szilvássy Balázs maradt ki az utazókeretből, aki munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudott elutazni. Nagy Attila viszont kigyógyult gyomorrontásából. Vendéglátóink a bajnokságban még nem nyertek, viszont odahaza kellemetlen ellenfelei bármelyik csapatnak.

Ahogy ma is kellemetlen ellenfelek voltak. Ám a kétórás, mindkét fél rengeteg hibával tarkított összecsapásán csapatunknak jött ki jobban a végjáték. Győzelmünkkel újabb lépést tettünk a négy közé jutáshoz.

Az idei évtől él az a szabály, hogy a csapatok két libero játékost is nevezhetnek az összecsapásokra. Ma Horváth Ádám volt az első számú védekezőnk, akit a harmadik szettben váltott Szabó Gábor játékos-edzőnk. A csapatok rengeteg hibával játszottak, mindkét oldalon az alapjátékban is több figyelmetlenség, pontatlanság jelentkezett. A játszmákat felváltva nyerték a csapatok, ráadásul úgy, hogy az első négy játszma győzelmeit az egyes csapatok mindig az ellenfél hibáinak köszönhették. Az ötödik játszmát a Szeged kezdte jobban, de a végjátékokban egyre jobban összpontosító és fegyelmezett csapatunk összeszedte magát és pontos játékkal előbb megfordította, majd meg is nyerte a mindent eldöntő szettet.

A hétvége fordulóján a Dunaújváros kétjátszmás hátrányból fordított és nyert mérkőzést a Mafc ellen, míg a Kecskemét győzelmet aratott Szolnokon.

HPQ Szeged–Company Nyelviskola Veszprémi RC 2:3 (-22, 20, -22, 21, -11)
Szeged, Városi sportcsarnok
Company VRC: Seck Gy., Puspán B., Németh E., Nagy A., Tóth T., Czintula M.,
csere: Horváth Ádám (I.libero), Szabó Gábor (II.libero) Horváth Sz., Dolgos A., Kráml Sz., Szalai B.
játékos-edző: Szabó Gábor

Szabó Gábor, vezetőedző: - Örülök, hogy van tartás a srácokban. Már 3-4 pontos hátrányból is tudunk fordítani és a végjátékokat is jól bírjuk. Egyre közelebb az áhított négybe jutás. Gratulálok az egész csapatnak!

junior mérkőzésen:
HPQ Szeged - Company Nyelviskola Veszprémi RC 3:0

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.