Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

További vizsgálatok várnak Vujinra

2009. november 2. 18:34 // Forrás: mkbveszprem.eu
A hétfőn délelőtt Veszprémben elvégzett MRI vizsgálat nem hozott egyértelmű eredményt, ezért a játékost további vizsgálatokra küldték.

A pénteken rendezett Magyarország-Szerbia Pannon-kupa mérkőzés második félidejében Marko Vujin térdsérülést szenvedett. A helyszínen nem tűnt súlyosnak az állapota, Marko saját lábán bicegett le a pályáról. A szombati Tunézia elleni mérkőzésen nem lépett pályára, ekkor már súlyosabb sérülésről szólt a zuhanyhíradó, pontos diagnózist azonban a hétfőn elvégzett vizsgálatokig senki nem tudott mondani.

Az MKB Veszprém KC hivatalos honlapja szerint a hétfőn délelőtt Veszprémben elvégzett MRI vizsgálat nem hozott egyértelmű eredményt, ezért a játékost további vizsgálatokra Hangody László professzorhoz Budapestre utazott. A vizsgálatok után kijelenthető, hogy Marko Vujin keresztszalag sérülést szenvedett, nagy valószínűséggel a jobb térdében elszakadt az elülső keresztszalag.

A kitűnő jobbátlövő Budapestről való visszatérése után nagyon szomorúan nyilatkozott a klub hivatalos oldalának:
- Sajnos rossz állapotban van a térdem. Az első vizsgálatok után holnap újabbra is sor kerül, akkor dől el, hogy szükség lesz-e műtéti beavatkozásra. Sajnos nagy esélyt látok arra, hogy szükség lesz az operációra, de biztosat csak holnap lehet mondani ezzel kapcsolatban.

A Marko Vujin által elmondottakat Mocsai Lajos vezetőedző is megerősítette:
- Marko a Magyarország elleni mérkőzésen szenvedett térdsérülést, emiatt Tunézia csapata ellen már nem is lépett pályára. Térdében ezt követően komoly vizesedés lépett fel, ami hétfő reggelre távozott. A ma elvégzett vizsgálatok keresztszalag sérülést mutattak ki, jelen pillanatban még mérlegelés tárgyát képezi, hogy hagyományos vagy operatív módon kerül gyógyításra. Legalább még egy napot várnunk kell arra, hogy a végleges döntés megszülessen.

Fontos hír még a csapattal kapcsolatban, hogy Ivan Lapcevic bal vállának állapota szépen javul, részleges izomsérülése a kezeléseknek köszönhetően hamarosan rendbe fog jönni.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.