2020. július 8. // Ellák névnap

Rekordszámú résztvevő a füredi strandröplabda-bajnokságon

2018. június 21. 13:29
Színvonalas küzdelem és erős mezőny jellemezte a hagyományos SMAH strandröplabda-bajnokság első fordulóját.

Szombaton és vasárnap a strandröplabda szerelmesei foglalták el a balatonfüredi Kisfaludy strandot, ugyanis itt rendezték meg a VIII. Smash strandröplabda-bajnokságot. A szombati játéknapon a férfi és női nyílt párosok mérték össze tudásukat. A hét utolsó napja pedig az amatőr csapatokról szólt, amelyek rekordlétszámban neveztek az eseményre.

Az időjárás kegyes volt a sportolókhoz, szinte végig napsütésben záporozhattak a szervák a Balaton egyik legrangosabb mezőnyét felvonultató viadalon. A hölgyeknél a Jezerniczki Tímea–Májusi Dóra duó lett az első, míg a férfiak nyílt kategóriáját a Kovács Róbert–dr. Horvát Balázs páros nyerte.

Vegyes kategóriában Farkas Ádám és Horváth Alexandra végzett az élen, míg az amatőrök között a Pintér Barna, Pintér Zsanett, Horváth Gergő hármas diadalmaskodott.

vehirsport.hu

További cikkek

Befejezetté nyilvánította a hazai sorozatokat a röplabda-szövetség is
Befejezetté nyilvánította a hazai sorozatokat a röplabda-szövetség is
A Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) elnöksége csütörtökön befejezetté nyilvánította a 2019/20-as szezon hazai bajnoki és kupasorozatait.
Jövőre már valódi cél lehet a feljutás
Jövőre már valódi cél lehet a feljutás
A koronavírus-járvány miatt egyelőre még a másodosztályú női röplabda-bajnokság is szünetel. A rájátszás nyugati csoportjában listavezető veszprémiek vezetőedzője, Szokolikné Kalmár Judit a vehir.hu kérdésére elmondta: a bajnokság végkimenetétől függetlenül a következő idényben sajnos még nem tudnák vállalni az élvonalbeli tagságot.
A minőség a különbség
A minőség a különbség
Az elmúlt idényben mutatott jeles szereplés után, a 2019/20-as kiírásban is célkitűzésként szerepel a dobogó elérése városunk NB II-es női röplabdacsapatának életében. Szokolikné Kalmár Judit viszont már csak edzőként segíti tanítványait a cél megvalósításában.
Fiatalok, de felnőttek a feladathoz
Fiatalok, de felnőttek a feladathoz
Hihetetlenül büszke vagyok rájuk, hiszen gyorsan kellett fejlődniük, ők azonban nagyon akartak. Nem voltak könnyű edzéseink, ugyanis a kemény munka híve vagyok, de az egész idény során mindenben partnerek voltak – árulta el az NB II 2018/19-es idényében ezüstérmet szerző VESC női röplabdacsapatának játékos-edzője, Szokolikné Kalmár Judit.
Bronzérmes lett a Lovassy leány röplabdacsapata
Bronzérmes lett a Lovassy leány röplabdacsapata
A veszprémi Lovassy László Gimnázium V-VI. korcsoportos együttese harmadik helyezést ért el röplabda diákolimpia „B” kategóriás országos döntőjében.
2020. július 8. // Ellák névnap