Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Segíthet és nyerhet is a veszprémi sportágválasztón

2018. augusztus 27. 19:29
Több mint húsz sportággal ismerkedhet meg szeptember 1-jén, szombaton (10 és 15 óra között) az Erdész utcai sportközpontban.

A tavalyi nagy érdeklődésen felbuzdulva idén is megtartja sportágválasztó rendezvényét a Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete (VMTTE) szeptember 1-jén Veszprémben, az Erdész utcai sportközpontban.

– Valamennyi korosztály képviselőit várjuk a sportágválasztóra. Mindenkit, aki egy helyszínen több sportággal szeretne megismerkedni, akiben most érett meg a gondolat a sportolásra, vagy aki esetleg sportágváltáson gondolkodik. A rendezvény célja, hogy egy helyszínen találkozzanak az egyesületek a mozogni vágyókkal, sportágat keresőkkel. Az érdeklődők kipróbálhatják, összehasonlíthatják a mozgásformákat, tanácsokat kérhetnek szakemberektől – fogalmaztak a szervezők.

A képre kattintva megtekintheti a 2017-es sportágválasztóról készített képgalériánkat

Lehetőség nyílik véradásra – így másokon is segíthet –, s egészségügyi alapállapot-felmérésre is. A résztvevők értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak, a fődíj egy kerékpár.

A kilátogatók az alábbi sportágakba kóstolhatnak bele: baranta, tékvandó, akrobatikus rock and roll, tollaslabda, atlétika, futsal, labdarúgás, kézilabda, torna, birkózás, zumba, kosárlabda, tájfutás, íjászat, modellezés, röplabda, jégkorong, kerékpár, triatlon, funkcionális tréning, kettlebell, sportlövészet.

Galéria
Sportágválasztó Veszprémben 2017
Zatkalik Dávid
Szalai Csaba

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.