2019. november 21. // Olivér névnap

Lelkes futók, családi hangulat: Continental Veszprém Félmaraton, EGYÜTT!

2018. szeptember 6. 7:00
A futóversenyek remek közösségi programok és egyben lehetőséget teremtenek arra, hogy a gyerekek és felnőttek közösen tapasztalják meg a mozgás élményét.

Az idén 25 éves jubileumát ünneplő veszprémi Continental volt a főtámogatója az augusztus 26-án immár 5. alkalommal megrendezett Veszprémi Félmaratonnak, mely több mint 900 embert mozgatott meg.

A hagyományos futamok mellett a cégcsoport munkatársainak egy „családi” 2,5 km-es versenyt is meghirdettek, melynek nevezési díját jótékonysági célra ajánlották fel. A magyarországi Continental cégcsoport a nevezésekből befolyt összeget 1 millió forinttal kiegészítette, így Pápai Tamás, a veszprémi gyár ügyvezető igazgatója közel 1,2 millió forintot adott át minden magyarországi Continental munkatárs nevében a Bébi Koraszülöttmentő Alapítvány képviselőjének, dr. Szabó Éva főorvosnőnek, a kuratórium elnökének.

A veszprémi munkatársakon kívül a budaörsi, váci, nyíregyházi, szegedi, makói telephelyekről is érkeztek futók, akik a 21 vagy 11 kilométeres távot sikeresen teljesítették, egyéniben vagy váltóban. Mintegy 200 Continental munkatárs sportolt együtt a rendezvényen és járult hozzá a jótékonysági felajánláshoz, segítve a koraszülöttek mentéséhez elengedhetetlen lélegeztető gép beszerzését.

Köszönjük, hogy EGYÜTT futottak és jótékonykodtak velünk!

(X)

vehirsport.hu
Domján Attila
Kovács Bálint

További cikkek

KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Közel sem egyszerű, de egyben szerencsés helyzetben vannak a Veszprémi Jéglovagok utánpótláskorú jégkorongozói. Az egyesületnek a közelmúltban ugyanis több költözést is meg kellett élnie az uszoda beruházása miatt. A város támogatásával azonban a sátras kispálya kibővülhet, és szabványos méretű jégfelületre növelve a Tüzér utcába költözik az őszi évszak folyamán.
A sport és a tanulás erősítik egymást
A sport és a tanulás erősítik egymást
Jó hangulatú beszélgetésen vehettek részt, akik szombaton kora délután a Vasas Sportpályára látogattak. A Fiatalok Napján sportról, karrierről és tanulásról beszélt Rasovszky Kristóf, Nagy László, Porga Gyula, Orbán Éva és Szentgyörgyi Rómeó.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.
Életet menthet, kerékpárt nyerhet – Fiatalok Napja Veszprémben
Életet menthet, kerékpárt nyerhet – Fiatalok Napja Veszprémben
Szívesen beszélgetne a világbajnok nyíltvízi úszó Rasovszky Kristóffal? Megismerné a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó Nagy László történetét? Vagy esetleg vérét adná egy nemes célért? Ha igen, akkor mindezt megteheti a szombati nap folyamán az egykori Vasas Sportpályán.
2019. november 21. // Olivér névnap