Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C

A KEK-győzteseket ünnepelte Veszprém

2008. május 13. 0:43
Szépszámú tömeg fogadta az újdonsült Kupagyőztesek Európa Kupája-győztes MKB Veszprém KC-t az Óváros téren. A vasárnap este 21 órától kezdődő vidám hangulatú eseményt a Veszprémi Kézilabda Fan Club szervezte.

A hazai mérkőzésekről jól ismert „szpíker” Mosonyi József hatalmas ováció közepette egyesével szólította az alkalmi pódiumra a KEK hőseit. A siker kovácsai - játékosok, edzők, orvosok, vezetők - kifejezték örömüket, s megköszönték a veszprémi szurkolók buzdítását. Cozma és Vujin különösen „elemében volt”, a két kiválóság táncra perdült, illetve dalra is fakadt, produkciójuk közönségsiker lett. Az első sorokban állók közös pezsgőzés részesei is lehetettek, az ünnepi nedűt azonban nem a szokványos módon fogyaszthatták el, hanem „égi áldásként” jutottak hozzá néhány játékosok jóvoltából.

Az ünneplés azonban nem nyúlt az éjszakába, mivel Mocsai Lajos vezetőedző holnap délelőtt 10 órára már edzésre hívta tanítványait. A csapat életében ugyanis nincs megállás, szombaton már a bajnoki döntő és a Pick Szeged csapata vár Iváncsikékra. A trófeát sajnos nem vehette szemügyre a publikum, de az ígéretek szerint a hazai küzdelmek után nagyszabású - remélhetőleg dupla - ünneplésre kerül sor a királynék városában.

Zatkalik Dávid
további cikkek
2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben A kiemelt fesztiválok közé sorolta és az idei évre jelentős támogatási kerettel látta el a Gyárkertben rendezendő nyári koncerteket a képviselő-testület csütörtöki ülésén. tegnap 15:09 Portálunk vendégírója, Kovács Győző meteorológus miniszteri kitüntetést kapott Portálunk vendégírója, Kovács Győző meteorológus miniszteri kitüntetést kapott Miniszteri kitüntetéseket adott át a meteorológiában dolgozó szakembereknek kedden Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Budapesten, a HungaroMet székházában, a meteorológia világnapja alkalmából. A díjazottak között ott van Kovács Győző veszprémi helytörténész, meteorológus, portálunk vendégszerzője is. tegnap 13:34 A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap vallás A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap A nagycsütörtök délelőtti krizmaszentelési misével kezdetét vette Rómában a húsvéti szent három nap, melynek szertartásait Ferenc pápa vezeti. Délután egy római börtön női rabjaival végzi a lábmosás szertartását. tegnap 10:58 Veszprém vármegyéből is védi az országot a 'magyar vaskupola' Veszprém vármegyéből is védi az országot a 'magyar vaskupola' A Pápa melletti Kúp település határába is telepítettek egy légvédelmi egységet, amiből összesen tizenegy darabot vásárolt a Magyar Honvédség Izraeltől. A vaskupola néven is ismert haditechnikai rendszer volt az, ami megvédte a zsidó államot attól, hogy tavaly még nagyobb pusztítást végezzen a Hamás terrorszervezet. tegnap 8:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.