2020. február 19. // Zsuzsanna névnap

Táplálkozás, mozgás és sportfeszt

2018. október 11. 20:48
Tóth Gábor („Bio Gabi”) és Katus Attila is Veszprémbe látogat ingyenes rendezvények keretében népszerűsíteni az egészséges életmódot.

A Mozdulj Közép-Dunántúl! programsorozat keretében két nagyon ígéretes eseményt kínál október 16-án és 21-én a Kihívás Ifjúsági és Sport Egyesület és a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC).

A Hangillában, október 16-án, kedden 17.00-kor kezdődő eseményen Tóth Gábor („Bio Gabi”) táplálkozáskutató a tudatos táplálkozásról, Ágh Csaba coach pedig a sporttal kapcsolatos motivációról tart előadást, majd lehetőség lesz kérdéseket is feltenni az előadóknak.

Október 21-én a veszprémi Cutler egy egész napos sportfeszt keretében várja a sportolni vágyókat, a sport iránt érdeklődőket. Katus Attila személyi edző és életmód-tanácsadó aerobic edzést tart, Varró Gábor és Kis Csaba a crossfit után érdeklődőket várja, Szóka Orsolya intervall köredzést, TRX-et és gerinctornát tart, Németh Krisztián bokszedzést vezényel, Bohos Kornél pedig testépítő szemináriumra várja a résztvevőket.

Mindkét rendezvényen ingyenes a részvétel, de regisztrációhoz kötött.

vehirsport.hu

További cikkek

Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Közel sem egyszerű, de egyben szerencsés helyzetben vannak a Veszprémi Jéglovagok utánpótláskorú jégkorongozói. Az egyesületnek a közelmúltban ugyanis több költözést is meg kellett élnie az uszoda beruházása miatt. A város támogatásával azonban a sátras kispálya kibővülhet, és szabványos méretű jégfelületre növelve a Tüzér utcába költözik az őszi évszak folyamán.
A sport és a tanulás erősítik egymást
A sport és a tanulás erősítik egymást
Jó hangulatú beszélgetésen vehettek részt, akik szombaton kora délután a Vasas Sportpályára látogattak. A Fiatalok Napján sportról, karrierről és tanulásról beszélt Rasovszky Kristóf, Nagy László, Porga Gyula, Orbán Éva és Szentgyörgyi Rómeó.
2020. február 19. // Zsuzsanna névnap