2020. február 19. // Zsuzsanna névnap

Országos ezüstérmet szerzett a KID Rock and Roll SE

2018. október 30. 20:44
Kirchkeszner Máté és Bartl Zsófia kiváló produkcióval ezüstérmet szerzett a Budapesten rendezett országos pontszerző versenyen.

Október 27-28-án országos pontszerző versenyt rendeztek Budapesten, amelyre a KID Rock and Roll SE hét formációja és öt párosa kvalifikálta magát. A veszprémi versenytánc egyesület öt kategóriában is döntőbe jutott.

Felnőtt „C” páros kategóriában Kirchkeszner Máté és Bartl Zsófia kiváló produkcióval országos bajnoki ezüstérmet szerzett. Teljesítményükkel az országos ranglista harmadik helyén állnak. Felnőtt kisformációs kategóriában a Csinizsaruk egyenes ágon jutott a döntőbe, ahol – a legjobb nyugat-magyarországi formációként – a negyedik helyet szerezte meg a rendkívül kemény mezőnyben. Ezzel az eredménnyel az országos ranglista harmadik helyén állnak.

Fotó: KID Rock and Roll SEFotó: KID Rock and Roll SE

Felnőtt nemzeti kisformációs kategóriában, amely a legnehezebb formációs kategóriának számít, a Prodigy Project a döntőben negyedik lett, szintén egyedüli nyugat-magyarországiként. Felnőtt nemzetközi nagyformációk versenyében a Baby Dolls hatodikként zárt a fináléban.

Children nagyformációban a Pocahontas a hetedik helyen végzett. Felnőtt „B” kategóriában Sevinger Dávid és Gönczöl Regina a döntőről éppen lecsúszva a nyolcadik helyen zárt. A junior nagyformációk versenyében a Rocker Ladies nagyon szép tánccal tizedik, a Venga Girls serdülő nagyformáció kilencedik, míg a serdülő kisformációk versenyében a Rock-It! a tizenegyedik helyen zárta a hétvégét.

A children és serdülő párosok is nagyon szépen helyt álltak: Radnai Kristóf és Nagy Noémi kilencedik, Veres Balázs és Veres Anasztázia tizenegyedik, míg Schaffer Márk és Balogh Réka huszonharmadik lett.

A táncosokat Horváth Zsófia Ibolya, Kalmár Dóra, Putics-Bondor Virág, Stieber Csaba és Bánhidi Dániel készítette fel.

vehirsport.hu

További cikkek

Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Közel sem egyszerű, de egyben szerencsés helyzetben vannak a Veszprémi Jéglovagok utánpótláskorú jégkorongozói. Az egyesületnek a közelmúltban ugyanis több költözést is meg kellett élnie az uszoda beruházása miatt. A város támogatásával azonban a sátras kispálya kibővülhet, és szabványos méretű jégfelületre növelve a Tüzér utcába költözik az őszi évszak folyamán.
A sport és a tanulás erősítik egymást
A sport és a tanulás erősítik egymást
Jó hangulatú beszélgetésen vehettek részt, akik szombaton kora délután a Vasas Sportpályára látogattak. A Fiatalok Napján sportról, karrierről és tanulásról beszélt Rasovszky Kristóf, Nagy László, Porga Gyula, Orbán Éva és Szentgyörgyi Rómeó.
2020. február 19. // Zsuzsanna névnap