2019. november 13. // Szilvia névnap

Jeges roadshow Veszprémben olimpiai bajnokkal

2018. november 17. 12:45
Knoch Viktor olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó, Szuper Levente 98-szoros válogatott jégkorongkapus és Kiss Andrea, a női hokiválogatott támadója is Veszprémbe látogat november 20-án, kedden.

November 20-án Veszprémbe érkezik a Magyar Jégkorong Szövetség „Gyere hokizni” elnevezésű országos roadshow-ja. Délelőtt a Simonyi Zsigmond Ének Zenei és Testnevelési Általános Iskolába, koradélután pedig a Kossuth Lajos Általános Iskolába látogat Knoch Viktor olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó, Szuper Levente 98-szoros válogatott jégkorongkapus és Kiss Andrea, a női hokiválogatott támadója is. A jeges sportok klasszisai mindkét iskolában mesélnek pályafutásukról, sportágukról az érdeklődő diákoknak.

Mindkét helyszínen lehetőség nyílik autogramkártyák aláíratására, illetve kvízjátékok, öltöző verseny, kapura lövés szivacskoronggal és korongtorony építés is várja a gyerekeket.

Késődélután a veszprémi jégpályán zárul az egész napos program. 16.50- 18.00 bemutató edzést tart a Veszprémi Jéglovagok U10-es csapata. A kilátogatók kipróbálhatják a lőpadokat, felszereléseket, kapura lőhetnek. Végül 18.00-19.00 óráig közös korcsolyázásra nyílik lehetőség a kis Jéglovagokkal.

vehirsport.hu

További cikkek

Huszonkilencedik bajnoki címét gyűjtötte be Szolnoki Olivér
Huszonkilencedik bajnoki címét gyűjtötte be Szolnoki Olivér
Megyeszékhelyünk 21 éves biliárdos tehetsége, Szolnoki Olivér felnőtt kategóriában tizenharmadik, összességében pedig huszonkilencedik magyar bajnoki címét gyűjtötte be szeptember 15-én a Budapesten rendezett pool biliárd 8-as országos megmérettetésen.
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Közel sem egyszerű, de egyben szerencsés helyzetben vannak a Veszprémi Jéglovagok utánpótláskorú jégkorongozói. Az egyesületnek a közelmúltban ugyanis több költözést is meg kellett élnie az uszoda beruházása miatt. A város támogatásával azonban a sátras kispálya kibővülhet, és szabványos méretű jégfelületre növelve a Tüzér utcába költözik az őszi évszak folyamán.
A sport és a tanulás erősítik egymást
A sport és a tanulás erősítik egymást
Jó hangulatú beszélgetésen vehettek részt, akik szombaton kora délután a Vasas Sportpályára látogattak. A Fiatalok Napján sportról, karrierről és tanulásról beszélt Rasovszky Kristóf, Nagy László, Porga Gyula, Orbán Éva és Szentgyörgyi Rómeó.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.
Életet menthet, kerékpárt nyerhet – Fiatalok Napja Veszprémben
Életet menthet, kerékpárt nyerhet – Fiatalok Napja Veszprémben
Szívesen beszélgetne a világbajnok nyíltvízi úszó Rasovszky Kristóffal? Megismerné a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó Nagy László történetét? Vagy esetleg vérét adná egy nemes célért? Ha igen, akkor mindezt megteheti a szombati nap folyamán az egykori Vasas Sportpályán.
2019. november 13. // Szilvia névnap