Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C

Jeges roadshow Veszprémben olimpiai bajnokkal

2018. november 17. 12:45
Knoch Viktor olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó, Szuper Levente 98-szoros válogatott jégkorongkapus és Kiss Andrea, a női hokiválogatott támadója is Veszprémbe látogat november 20-án, kedden.

November 20-án Veszprémbe érkezik a Magyar Jégkorong Szövetség „Gyere hokizni” elnevezésű országos roadshow-ja. Délelőtt a Simonyi Zsigmond Ének Zenei és Testnevelési Általános Iskolába, koradélután pedig a Kossuth Lajos Általános Iskolába látogat Knoch Viktor olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó, Szuper Levente 98-szoros válogatott jégkorongkapus és Kiss Andrea, a női hokiválogatott támadója is. A jeges sportok klasszisai mindkét iskolában mesélnek pályafutásukról, sportágukról az érdeklődő diákoknak.

Mindkét helyszínen lehetőség nyílik autogramkártyák aláíratására, illetve kvízjátékok, öltöző verseny, kapura lövés szivacskoronggal és korongtorony építés is várja a gyerekeket.

Késődélután a veszprémi jégpályán zárul az egész napos program. 16.50- 18.00 bemutató edzést tart a Veszprémi Jéglovagok U10-es csapata. A kilátogatók kipróbálhatják a lőpadokat, felszereléseket, kapura lőhetnek. Végül 18.00-19.00 óráig közös korcsolyázásra nyílik lehetőség a kis Jéglovagokkal.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.