2020. január 18. // Piroska névnap

Légy a közösség része és nyerj egy új Iphone SE-t karácsonyra!

2018. november 19. 20:00
Új nyereményjátékot hirdet a Veszprémünk.hu, az iPhoneCenter Veszprém és a Garboda Kft Kft. november 19. és december 14. között, amely során egy vadonatúj, kártyafüggetlen 32 GB tárhellyel rendelkező garanciás Iphone SE-t nyerhetsz karácsonyra az iPhoneCenter Veszprém és a Garboda Kft felajánlásának köszönhetően.

Mit kell ehhez tenned?

- Regisztrálj a veszpremunk.hu oldalán!
- Posztolj minden héten egy fotót a nyereményjáték ideje alatt kedvenc veszprémi helyedről. Ez lehet egy kép a reggeli kávédról a kedvenc kávézódban, vagy akár az őszi levelekkel tarkított Színházkert is, ha éppen ez a favoritod.

Ahhoz, hogy részt tudj venni a sorsolásban, mind a négy héten posztolnod kell egy fotót‼️

- Lájkold a Veszprémünk.hu, az iPhoneCenter Veszprém és a Garboda Kft Facebook oldalát.

A nyereményjáték ideje: november 19 – december 14. éjfél
Sorsolás: december 17. délután élőben az Iphone Center üzletéből. A pontos időpontot később jelezzük!

Hajrá, kerüljön a te karácsonyfád alá egy új Iphone SE!

Simon Dani

További cikkek

Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Közel sem egyszerű, de egyben szerencsés helyzetben vannak a Veszprémi Jéglovagok utánpótláskorú jégkorongozói. Az egyesületnek a közelmúltban ugyanis több költözést is meg kellett élnie az uszoda beruházása miatt. A város támogatásával azonban a sátras kispálya kibővülhet, és szabványos méretű jégfelületre növelve a Tüzér utcába költözik az őszi évszak folyamán.
A sport és a tanulás erősítik egymást
A sport és a tanulás erősítik egymást
Jó hangulatú beszélgetésen vehettek részt, akik szombaton kora délután a Vasas Sportpályára látogattak. A Fiatalok Napján sportról, karrierről és tanulásról beszélt Rasovszky Kristóf, Nagy László, Porga Gyula, Orbán Éva és Szentgyörgyi Rómeó.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.
2020. január 18. // Piroska névnap