2019. november 13. // Szilvia névnap

Magyar bajnoki bronzérmet nyert a KID Rock and Roll SE párosa

2018. november 27. 19:27
Két nap alatt két megmérettetésen vettek részt a veszprémi versenytánc egyesület tehetségei. Felnőtt „C” páros kategóriában Kirchkeszner Máté és Bartl Zsófia országos bajnoki bronzérmet szerzett.

November 25-én Érd adott otthont a magyar bajnokság küzdelmeinek, ahol az ország legjobb formációi és párosai mutatták be világszínvonalú kűrjeiket. A KID Rock and Roll SE három formációja és két párosa kvalifikálta magát az eseményre.

Felnőtt „C” páros kategóriában Kirchkeszner Máté és Bartl Zsófia kiváló produkcióval országos bajnoki bronzérmet szerzett. Felnőtt „B” kategóriában Sevinger Dávid és Gönczöl Regina a döntőbe táncolta magát, melynek rendkívül erős mezőnyében a 7. helyen végzett.

Fotó: KID Rock and Roll SEFotó: KID Rock and Roll SE

A veszprémi egyesület children és serdülő formációi is nagyon szépen versenyeztek. A Pocahontas children nagyformáció a 9. helyen, a Rock-it! Serdülő kisformáció a 12., míg a Sweeties children kisformáció a 13. helyen zárt.

Egy nappal korábban, szombaton a KID Rock and Roll SE kezdő és középhaladó táncosai a regionális évzáró táncgálán versengtek Székesfehérváron.

A KID Rock and Roll SE eredményei (Székesfehérvár):

Felnőtt kisformáció
1. Bad Girls Club
2. Lovegirls

Minirocky „B”
1. Cserfesek
2. Sárkányrock és Unikornisok
3. Szivárvány
4. Szélvihar

Minirocky „A”
1. Kristálypandák és Zúzó
2. Mini Nindzsák
3. Tündérkék

Duó, trió
1. Szupergirls
2. Somogyi Ádám–Molnár Lola
3. Rockstarock
4. Villámhármas
5. Kiscsillagok

Children kisformáció „C”
1. Willy Wonka
2. Vadmacskák
3. Csillámcsapat
4. Győztes sasok

Children kisformáció „B”
1. Pretty Girls
2. Gold Dancers
3. Ninjagirls
4. Rockteam
5. Herogirls

Children kisformáció „A”
1. Sweeties
2. Countrygirls
3. Hippygirls

Children nagyformáció „C”
1. Cukibogyók
2. Kiscsibék
3. Trollok

Children nagyformáció „B”
1. Crazy Girls
2. Sweetgirls
3. B.Girls

Children nagyformáció „A”
1. Flame Princess
2. Vidéki Csajok
3. Szupercsajok

Children páros
1. Radnai Kristóf–Nagy Noémi

Junior formáció
1. Lafiesta
2. Spirit
3. The Force
4. Soulsisters

A versenyzőket Horváth Zsófia Ibolya, Kalmár Dóra, Köbli-Mohr Bernadett, Köbli-Mohr Laci, Putics-Bondor Virág és Bánhidi Dániel készítette fel.

vehirsport.hu

További cikkek

Huszonkilencedik bajnoki címét gyűjtötte be Szolnoki Olivér
Huszonkilencedik bajnoki címét gyűjtötte be Szolnoki Olivér
Megyeszékhelyünk 21 éves biliárdos tehetsége, Szolnoki Olivér felnőtt kategóriában tizenharmadik, összességében pedig huszonkilencedik magyar bajnoki címét gyűjtötte be szeptember 15-én a Budapesten rendezett pool biliárd 8-as országos megmérettetésen.
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Közel sem egyszerű, de egyben szerencsés helyzetben vannak a Veszprémi Jéglovagok utánpótláskorú jégkorongozói. Az egyesületnek a közelmúltban ugyanis több költözést is meg kellett élnie az uszoda beruházása miatt. A város támogatásával azonban a sátras kispálya kibővülhet, és szabványos méretű jégfelületre növelve a Tüzér utcába költözik az őszi évszak folyamán.
A sport és a tanulás erősítik egymást
A sport és a tanulás erősítik egymást
Jó hangulatú beszélgetésen vehettek részt, akik szombaton kora délután a Vasas Sportpályára látogattak. A Fiatalok Napján sportról, karrierről és tanulásról beszélt Rasovszky Kristóf, Nagy László, Porga Gyula, Orbán Éva és Szentgyörgyi Rómeó.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.
Életet menthet, kerékpárt nyerhet – Fiatalok Napja Veszprémben
Életet menthet, kerékpárt nyerhet – Fiatalok Napja Veszprémben
Szívesen beszélgetne a világbajnok nyíltvízi úszó Rasovszky Kristóffal? Megismerné a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó Nagy László történetét? Vagy esetleg vérét adná egy nemes célért? Ha igen, akkor mindezt megteheti a szombati nap folyamán az egykori Vasas Sportpályán.
2019. november 13. // Szilvia névnap