Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
14°C
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
14°C

Szávay Ági a 15. helyről vágott neki a római tornának / Ahol egy sima győzelemmel kezdett, folytatás szerdán a hazai Errani ellen

2008. május 13. 17:25
Legutóbb Berlinben nagyon megszorította a világranglista akkor még második helyén álló Ana Ivanovicsot a magyar lány, megverni azonban nem tudta. Azt azonban elérte az ott szerzett pontokkal, hogy egy jó római szerepléssel elérhető közelségben van a 13. helyezés.
Mindössze harminc pont a lemaradása Zvonareva-tól, és húsz pont Szafina-tól a világranglistán Szávay Áginak, így minden esélye meg van, hogy két hét múlva már a két orosz lány előtt legyen a sorban. Ez elsősorban a Roland Garros kiemelései miatt lenne roppant fontos, ugyanis nem mindegy, hogy egy 128-as főtáblán milyen szintű ellenfelek ellen kell játszania az első héten a soltvadkerti lánynak.
Ennek megfelelően Ági meg is kezdte a zárkózást, ugyanis Berlin után az elmúlt két héten belül már másodszor verte meg 6:1, 6:1-re a kínai Csi Jant. Győzelmével a magyar lány jó eséllyel a center-pályán játszhat a kínai Penget három szettben felülmúló olasz szabadkártyás Sara Errani ellen. A világranglista 60. helyezettje elleni elvárható győzelme után azonban már nagy falat következik Szávaynak, ugyanis a Serena Williams - Alyona Bondarenko párharc győztese lesz a magyar lány ellenfele.

Bitera Roland

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.