2020. december 2.
//
Melinda névnap

Remekeltek a Lovassy tornászai

2019. április 16. 18:29
Egyéniben is csapatban is a Lovassy gimnázium diadalmaskodott a torna „B” kategóriás diákolimpia országos döntőjének V-VI. korcsoportos versengésében.

Április 13-14-én a fővárosi Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban rendezték meg a 2018/2019. tanév torna „B” kategóriás diákolimpia országos döntőjét, ahol az I., II., III-IV. és V-VI. korcsoport versenyzői mérték össze tudásukat.

Egyéniben és csapatban is kiválóan szerepelt a Lovassy - Fotó: Lovassy gimnázium FacebookEgyéniben és csapatban is kiválóan szerepelt a Lovassy - Fotó: Lovassy gimnázium Facebook

Az V-VI. korcsoportban nagyszerűen szerepelt a veszprémi Lovassy László Gimnázium küldöttsége. A Polányi Lili, György Daniéla, Gerstmár Veronika, Gugolya Mónika, Prins Rebecca és Brotschul Natália alkotta csapat ugyanis aranyérmes lett. Ráadásul az egyéni összetett versenyben is lovassys siker született, ahol Gugolya Mónika nyert.

vehirsport.hu

További cikkek

Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.
Az esküvő, ami nem csak a résztvevőknek okozott örömöt
Az esküvő, ami nem csak a résztvevőknek okozott örömöt
A hagyományos népi lakodalom mellett ma már legalább ennyire, ha nem jobban népszerűek a modern felfogású esküvők. Az újszerű megközelítések mellett pedig kezdenek megjelenni olyan szokások is, amelyek az ifjú páron és a násznépen kívül is felmelegítik a lelkeket. Ennek pedig csak örülni tudunk.