2021. április 19.
//
Emma névnap

Kárpátokon át két keréken: célba ért a Carpathian Couriers

2019. május 5. 20:17
vehir.hu
Letekerte a verseny utolsó, Veszprém és Pápa közötti szakaszát a Carpathian Couriers mezőnye.

Elrajtoltak a Carpathian Couriers országúti kerékpárverseny résztvevői ma délben az Óváros térről.

Ismét a Bakonyban a Kárpátok kerékpárosai - vehir.hu

Vasárnap ismét térségünkbe látogat a Carpathian Couriers nemzetközi kerékpáros utánpótlás verseny.

Az esős idő nehezítő körülmény volt ugyan, ám a versenyzők kitartóan küzdötték le a "Kárpátokat átszelő", több évtizedes múlttal rendelkező nemzetközi verseny magyarországi szakaszát.

A Veszprémből induló utolsó szakasz Pápán ért véget, ahol a lengyel Stanisław Aniolkowski szakíthatta át elsőként a képzeletbeli célszalagot, aki 3:46:31 alatt teljesítette a távot.

Idén is szurkolhattunk a magyaroknak: a versenyzők közül az első húsz között futott be 8. helyen Valter Attila, 12. helyen Orosz Gergő, 14. helyen Dina Dániel, és 19. helyen Szöllősi Ferenc.

További információk a futamról: http://carpathianrace.eu/info/wyniki/

vehirsport.hu

További cikkek

Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.
Az esküvő, ami nem csak a résztvevőknek okozott örömöt
Az esküvő, ami nem csak a résztvevőknek okozott örömöt
A hagyományos népi lakodalom mellett ma már legalább ennyire, ha nem jobban népszerűek a modern felfogású esküvők. Az újszerű megközelítések mellett pedig kezdenek megjelenni olyan szokások is, amelyek az ifjú páron és a násznépen kívül is felmelegítik a lelkeket. Ennek pedig csak örülni tudunk.