2020. június 2. // Anita, Kármen névnap

Rászolgáltak a bajnoki címre

2019. május 16. 15:07
Palotai Nándor vezetőedző munkásságát is dicséri, hogy a VFC USE U19-es labdarúgócsapata két fordulóval a végelszámolás előtt megnyerte a III. osztály Közép-Nyugati bajnokságát.

Immáron sokadjára vált bizonyossá, hogy a királynék városának labdarúgó utánpótlás műhelyében „minőségi alapanyagokkal” minőségi munka folyik. Ugyanis a VFC USE legidősebb utánpótlás gárdája idén úgy örvendhet bajnoki aranynak, hogy a harmadosztály Közép-Nyugati csoportjából bizony két forduló még hátra van. Fontos megemlíteni, hogy mindezt úgy tették a fiatalok, hogy a huszonkét lejátszott mérkőzésükből huszonegy alkalommal diadalt, egyetlen egy alkalommal pedig döntetlent értek el: ez idáig tehát veretlenek maradtak.

– Egyértelműen arra törekedtem, hogy kihozzam a maximumot a játékosaimból, hiszen ismerem őket, tudom, mi lakozik bennük – bizalommal reagált a vehirsport.hu megkeresésére Palotai Nándor, a VFC USE U19 vezetőedzője, aki leszögezte, hogy az eredmény nem a véletlen műve. Büszke tanítványaira az egész éves hozzáállásuk miatt, amely elengedhetetlen volt a bajnoki cím megnyeréséhez.

Bajnokcsapat! - Fotó: veszpremuse.huBajnokcsapat! - Fotó: veszpremuse.hu

– Meg kell jegyeznem, hogy a kiemelt figyelmet az U17-es együttesünk kapta, hiszen abban a korosztályban dőlt el mindkét gárda (U17, U19) feljutásának a sorsa. Nekik sajnos nem sikerült, ami nekünk igen, ezért nem kíséri osztálylépés a srácok bajnoki diadalát. Ettől függetlenül nem panaszkodhatok, hiszen jövőre is a harmadosztályban fogunk szerepelni, a lehetőség adott lesz egy újabb szép szerepléshez – szögezte le, majd búcsúzásképp hozzáfűzte, hogy titkon már az idény kezdete előtt ezt tűzte ki magában végcélként, amely így már nem csak álom, hanem valóság.

Mint említettük is, a III. osztály Közép-Nyugati bajnokságából két forduló még hátra van, a VFC USE pedig ma (csütörtök) este 19.00 órakor lép utoljára hazai műfűre a Gárdony VSC alakulata ellen.

Simon Dani

További cikkek

Bepillantást nyertünk a VLS Veszprém edzésébe
Bepillantást nyertünk a VLS Veszprém edzésébe
A VLS vezetőedzője, Pető Tamás és segítői a kijárási korlátozás feloldását követően rögvest munkába is álltak. Azóta minden héten négy alkalommal tartanak közel háromórás foglalkozásokat azoknak a veszprémi felnőtt labdarúgóknak, akik ezt igénylik. Mindeközben pedig a VFC USE fiataljairól sem feledkeztek meg: az alázatos, tehetséges gyermekeknek lehetőséget biztosítanak arra, hogy rutinos közegben is bizonyítsanak.
További Európa-bajnoki mérkőzésekre pályázna az MLSZ
További Európa-bajnoki mérkőzésekre pályázna az MLSZ
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) további Európa-bajnoki mérkőzésekre pályázna, amennyiben néhány házigazda visszamondaná a rendezést a jövő évi torna előtt.
Tóth Bence sosem felejti, honnan indult
Tóth Bence sosem felejti, honnan indult
Alapembernek számított a korosztályos-válogatottakban; mindössze tizenkilenc éves volt, amikor tehetségével már arra is rászolgált, hogy a felnőtt nemzeti tizenegyben is bemutatkozhasson. Bajnok lett a Puskással a másodosztályban, majd a Videotonnal az élvonalban is. Elmondása szerint mégis a kezdetekre, a Veszprémben töltött közel tíz évre a legbüszkébb.
Az előző évszázad klubmeccse, Puskás négy gólja az M4 Sporton
Az előző évszázad klubmeccse, Puskás négy gólja az M4 Sporton
Az élő közvetítések visszatértével sem marad abba a múltidézés az M4 Sporton: hétfőn 19.15-től ismét egy legendás mérkőzést, azt a napra pontosan 60 évvel korábban megrendezett Real Madrid-Eintracht Frankfurt BEK-döntőt tűzte műsorára a közszolgálati sportcsatorna, amelyen Puskás Ferenc négy gólt szerzett.
Az élvonalban bizonyítana a veszprémi labdarúgó
Az élvonalban bizonyítana a veszprémi labdarúgó
Közel tíz évet futballozott Hollandiában, közben végigjárta a magyar korosztályos-válogatottakat. A PSV Eindhoven U23-as csapatának a felnőtt másodosztályban elért harmadik helyéhez góllal járult hozzá a tavalyi évadban. Anyanyelvi szinten beszél hollandul is, ő mégis saját hazáját választotta. A VFC USE nagy ígéretével, Kun Bertalannal beszélgettünk.
2020. június 2. // Anita, Kármen névnap