Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 18. Erik
Veszprém
12°C
2024. május 18. Erik
Veszprém
12°C

Biztonsági ajtó extra biztonsággal

2019. október 14. 11:02

Biztonsági ajtó, aminek már a nevében is benne van, hogy biztonságot nyújt számunkra. Lehet ezt fokozni? Igen, lehet! Van a biztonsági ajtó, ami jó választás, extrém biztonságot is jelenthet a számunkra! De mitől is lehet ez a biztonság extrém? Miért is fontos ez számunkra? Ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Tulajdonságok, amik az extrém biztonságot nyújtják:

  • 15 + 1 acéltüskés záródás, ami teljes körű védelmet biztosít. 3 irányban (alul, felül és a kilincs oldalán) reteszelési pontok vannak, amiből összesen 6 db van.
  • 4 db süllyesztett zsanér kiemelés gátlóval: ezekkel a csuklópántokhoz képtelenség hozzáférni, így az ajtó pánt oldala is maximálisan védve van. Feszítővassal lehetetlenné téve a bejutást.
  • 2,5 mm vastag acéllemez borítás: oldalanként 1,25 – 1,25 mm vastag magas minőségű acéllemez. A pánt és a kilincs oldalán is külön megerősített.
  • A tokszelvény is 1,5 mm vastag acéllemezből készült, ami megakadályozza az eldeformálódást, és a behatolás megakadályozásában is segítséget nyújt. A zárszerkezettel így mindig pontosan illeszkedik, ezzel is tovább növelve a biztonságot.
  • 7 cm-es szárnyvastagság
  • 2 db egymástól függetlenül zárható cilinderbetét fúrásvédelemmel ellátva. Fontos a MABISZ minősítés, melyek tovább biztosítanak minket arról, hogy a zárnak is megfelelő a védelme, ami további biztonságot nyújt számunkra. 5 db végleges kódkulccsal rendelkeznek ezek a cilinderbetétek, így megakadályozva a másolhatóságot.
  • A kilincs külső része öntöttvas betéttel megerősített, hogy ne lehessen lefeszíteni.
  • Kőzetgyapot szigetelésnek köszönhetően kitűnő hő- és hangszigetelő.
  • Beépített csengő: ami már inkább a kényelmet, mint a biztonságot szolgálja.
  • Halszemoptikás kitekintő: jó minőségben láthatjuk, hogy ki áll az ajtóban, így biztonsággal tudjuk kinyitni, ha várt vendégünk érkezik, és nyugodtan tarthatjuk zárva az ajtót, ha gyanús ember áll az ajtónk előtt.
  • LED-es világító kilincs garnitúra: ha a lépcsőházban kiégett az emeletünkön az égő, akkor is biztonsággal a zárba találunk a kulcsunkkal.
  • 5 év teljes körű garancia: a lelki biztonságunkat növeli, így biztosan tudhatjuk, hogy ha probléma lép fel az ajtónkkal, akkor van kihez fordulni.

Miért fontosak ezek a tulajdonságok számunkra?

Ez persze csak egy költői kérdés, amire igazán nem is keressük a választ, hiszen, ha végigvettük, hogy mitől lehet a biztonsági ajtónk extrém biztonsággal felszerelt, akkor tudjuk, hogy miért is lesznek fontosak számunkra.

Technikai jellemzői, biztonsági rendszerei, szerkezete, kényelmi funkciói és a zárak miatt! Ez mind fontos, és együtt tényleg egy extrém, behatolás mentes ajtónk, lesz, ami segít, hogy mindenki kint maradjon, akit nem szeretnénk beengedni.

A HiSecnél kapható biztonsági ajtókban minden megtalálható, ami az extrém biztonsághoz szükséges.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.