2019. december 6. // Miklós névnap

Díjazták a Bakony Expo kiállítóit

2019. november 10. 18:34
Átadták az online és helyszíni közönségszavazások nyomán odaítélt díjakat vasárnap délután a Bakony Expón.

A díjakat a rendezvény ötletgazdája Sövényházi Balázs és az Európa Kulturális Fővárosa 2023 program nagykövete, Gulyás Péter adták át.

A Bakony Expo szakmai zsűrijének döntése alapján az expo kiváló szakácsa díjat Papp Titanilla nyerte el csuka krumpliágyon ételével.

A Facebook-közösség döntése alapján az expo kiváló szakácsa Komendánt-Fülöp Adrienn lett. Szintén a közösségi oldalon zajló szavazás alapján ítélték oda a Bakony Expo Legnagyobb Fogása díjat Erdélyi Kitti fotójáért. A Betyáros Halvadászat játékot Göbölyös Gábor nyerte.

A helyszínre látogató közönség szavazatai alapján a legszebb stand díját a Fazekas Ház Balatoncsicsó; az Expo kedvenc terméke díjat a Tési Tökmagolaj chili-bbq tökmagkrémje; a kedvenc kiállító díjat a Levendula Ajándék Manufaktúra; a gasztroudvar kedvence díjat pedig a Megfőzzük Almádit Egyesület nyerte.

A szakmai zsűri a minőségi magyar termékek fogyasztásának előmozdításáért a Csili-csalit és a Pecakunyhót jutalmazta.

vehir.hu
Szalai Csaba

További cikkek

Vörösiszap: elkezdődött a másodfokú per
Vörösiszap: elkezdődött a másodfokú per
Elkezdődött a vörösiszapper másodfokú tárgyalása csütörtökön a Győri Ítélőtáblán, amelyen a másodrendű vádlott védője a Győri Törvényszék megismételt elsőfokú ítéletének abszolút hatályon kívül helyezését vagy módosítását kérte.
Garancia van arra, hogy Veszprém minőségi zöldfelületei hosszútávon megmaradjanak
Garancia van arra, hogy Veszprém minőségi zöldfelületei hosszútávon megmaradjanak
A csütörtökön tartott sajtótájékoztatón Brányi Mária alpolgármester számolt be az idén Veszprémben megvalósult fásításokról.
Megdőlt a magyarországi áramfogyasztási rekord szerdán
Megdőlt a magyarországi áramfogyasztási rekord szerdán
Új történelmi rekordot ért el Magyarország téli villamosenergia-fogyasztása szerdán a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. adatai szerint.
Fiatal kutatókat díjaztak
Fiatal kutatókat díjaztak
Szerda este tartotta a Magyar Tudományos Akadémia Veszprémi Területi Bizottsága plenáris ülését, Fiatal Kutatók Fóruma címmel, ahol díjátadással egybekötött előadássorozatot tartottak.
Virágzó állatkert, zöldülő város
Virágzó állatkert, zöldülő város
Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt öt évben közel hatezer fa, valamint cserje ültetésével járulhatott hozzá a Veszprémi Állatkert a megyeszékhely zöld stratégiájához – hangsúlyozta a park igazgatója, Török László a faültetéssel egybekötött szerda délutáni sajtótájékoztatón.
2019. december 6. // Miklós névnap