Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Testi-lelki egyensúly

2019. november 15. 12:40
A különböző wellness szolgáltatásokat már hosszú idő alkalmazzák az ember testi-lelki harmóniájának fenntartására, a relaxáció elmélyítéséhez.

Különösen akkor kiemeltek az átlagos szolgáltatások körében, ha egészségmegőrző programokkal, illetve gyógyászati kúrákkal is kiegészülnek. Az ideális helyszín megválasztása mindig fejtörést okoz, azonban kellő informálódással és a megfelelő szempontok figyelembevételével biztosan megtalálja a megfelelőt.

Medical Wellness, a wellness mestere

A sokszínűség mindig döntő jelentőségű. Egy szállodában, ahol a fizikoterápiás részleg nemcsak a gyógyulásra, hanem az egészségmegőrzésre, pihenésre is nagy hangsúlyt fektetnek, maximálisan feltöltődhet. Például a hévízi kúra hatása igen komplex, ugyanis a víz hőfokának, kémiai összetételének, a levegőnek, az iszapnak és a kiegészítő kezelésnek ugyanolyan fontos szerepe van. Az egyénre szabott terápiákat képzett szakorvosok - mint például Dr. Moll Veronika - állítják össze, a vendég állapotát szem előtt tartva. Hatékonyan alkalmazható mozgásszervi panaszokban szenvedőknek. 

Egy próbát biztosan megér!

Wellness, Vitalium

A Medical Wellness a gyógyászati eljárásokkal kombinálja az egészséges életvitel különböző módszereit, amely már egy komplex újjávarázsolt centrumban, a Vitalium Medical Wellness Centrumban várja a pihenni vágyókat. Előnye, hogy jelentősen eltér a hagyományos gyógymódtól, mivel itt az egyén áll a középpontban, és a prevenció is meghatározó jellegű.

Az orvosilag ellenőrzött programok között, a gyógyvizes kezelésektől kezdve a thalassoterápián át egészen a sportszolgáltatásokig válogathatnak a vendégek.

Már a Német Wellness Szövetség is megkezdte a szolgáltatásra vonatkozó minőségi színvonal és a minimális követelmények kitűzését. 

Elismerések

Minden ember szívesebben látogat el olyan szállodába, amely világhírű elismerésnek örvend. Ha például a hotel elnyerte a Német Medical Wellness Szövetség és a TÜV Rheinland Group által kidolgozott, nemzetközileg is elismert minőségbiztosítási rendszer gyógy-wellness tanúsítványát, akkor jó irányban gondolkodik. E minősítés ugyanis szavatolja, hogy a vendég az első naptól egészen az utolsóig minőségi szolgáltatásban részesül. 

Néhány helyen a szállóvendégek már térítésmentesen kérhetnek táplálkozási tanácsokat is.

Ha Ön is szeretne feltöltődni a rohanó hétköznapok után, akkor a Hotel Európa fit****superior egészségmegőrző kezeléseivel nemcsak egészségügyi állapotán javíthat, de pihentető élményben is részesülhet!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.