2020. augusztus 6. // Berta névnap

Miért használjon vízbázisú síkosítót?

2019. november 19. 15:34
Sokan a síkosítót a mai napig csak szükségmegoldásnak látják a hüvelyszárazság ellen. Pedig sokkal inkább megérdemelné a szexuális segédeszköz kifejezést, hiszen rengeteget tud hozzáadni egy aktushoz.

Mindig tájékozódjon!

Az első és legfontosabb lépés, hogy mindenki megtalálja a számára ideális síkosítót. Mivel többféle variációt ismerünk, ezért röviden áttekintjük, hogy melyiknek milyen előnyei és hátrányai vannak. Nagyon fontos, hogy mindezt már előre megtegyük, hogy ne a helyszínen kelljen dilemmázni, és nehogy rosszul döntsünk. Hiszen a jó síkosító nem csak a nedvesedést pótolja, de sokkal kielégítőbbé és izgalmasabbá teszi a szexet. 

Érdemes használni óvszerrel, érzéki játékszerekkel vagy anális behatolás esetén is. 

Milyen fajták léteznek?

Az olajos alapú síkosítókkal érdemes vigyázni, mert az óvszer anyagát károsíthatják, valamint a szexuális játékszereknek sem tesz jót, arról nem is beszélve, hogy foltot hagyhat az ágyneműn. 

A szilikon alapúak már kompatibilisek az óvszerrel és a játékokkal egyaránt, bár folt tekintetében az olajoshoz állnak közel. Tökéletes választás vízben történő közösüléshez. Előnye, hogy nem szívódik fel a bőrön vagy a nyálkahártyán, de eltávolításához szappan és víz szükséges. Drágább, mint a többi opció.

A Szeresdmagad.hu-nál kapható vízbázisú síkosító a legjobb választás a mindennapos lepedő akrobatikához. Mivel nem hagy foltot az ágyneműn, így bármikor és bárhogyan használható. Mivel vizet tartalmaz, így könnyen elpárolog, azaz néha fel kell frissíteni egy kis vízzel, és már azonnal csúszik is. 

Használatát tekintve megkülönböztetünk anális szexhez, játékszerekhez való síkosítót vagy éppen különböző hatású variációkat, mint amilyen a késleltető hatású vagy éppen hevítő hatású. Mivel a gyártók szem előtt tartják a különböző igényeket, így ezekre a kívánalmakra külön síkosítók közül lehet választani.

Sőt, akár ízesített síkosítót is vehetnek, ha figyelni szeretnének arra, hogy az orális szex élmény legyen mindenki számára. 

Amire érdemes figyelni

A vízbázisú síkosítók is tartalmaznak glicerint, ami kedvező táptalaja a gombás fertőzéseknek. Ha el szeretné kerülni az ilyen extra meglepetéseket, akkor mindenképp ügyelni kell arra, hogy ne tartalmazzon a síkosító glicerint. 

Aki allergiás a parabénre, annak még erre is figyelnie kell, mert a legtöbb víz alapú síkosítónál azt használják tartósításra, bár mostanában léteznek más alternatívák  is. 

Amennyiben valaki babát szeretne, akkor nagyon gondosan tanulmányozza a síkosító összetételét, mert nagyon sok rendelkezik spermicid hatással, azaz károsítja a hímivarsejteket. Egyet nem szabad elfelejteni, méghozzá azt, hogy a síkosító semmilyen formában nem állja meg a helyét, mint fogamzásgátló eszköz!
 

vehir.hu

További cikkek

Milyen egy jó Business Analyst?
Milyen egy jó Business Analyst?
A Business Analyst egy hidat teremt a megbízói és a megvalósítói oldal között. Az üzleti folyamatok elemzése és specifikálása, valamint az igények feltárása tartozik a legfőbb feladatai közé. Milyen feladatokat lát el az üzleti elemző és melyek a legfontosabb kompetenciák, amelyeket el kell sajátítania?
Már a felsőoktatás keretei között is tanulhatunk a blokkláncról
Már a felsőoktatás keretei között is tanulhatunk a blokkláncról
Mit kell tudni a benzinmotoros ágvágókról?
Mit kell tudni a benzinmotoros ágvágókról?
A kerti teendők igen csak beindulnak a tavasztól őszig tartó időszakban. Akik kertes házban élnek, azok tudják, hogy nem csak móka és kacagás az élet, hiszen a kertet folyamatosan rendben kell tartani annak érdekében, hogy ne csak szép, és ápolt legyen, da használni is tudjuk. Nem csak fűnyírásból áll azonban a kerti munka, ahol fák is találhatók, ott évente szükséges lehet megmetszeni azokat. Nagyon figyelni kell arra, hogy a gyümölcsfák ágait mikor ritkítjuk meg, hiszen ezen múlik, hogy mennyi és milyen termést fog nekünk a későbbiekben adni. Nagyobb, és sűrű ágú fák esetében azonban nagyon nehéz lehet a metszést megoldani.
Az okos-riasztórendszer használatában rejlő előnyök
Az okos-riasztórendszer használatában rejlő előnyök
Hűsölés a masszázsmedencében – tényleg lehetséges?
Hűsölés a masszázsmedencében – tényleg lehetséges?
2020. augusztus 6. // Berta névnap