Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
20°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
20°C

Deákos pedagógusok alkotásaiból nyílt kiállítás

2019. november 22. 11:41
A Veszprémi Deák Ferenc Általános Iskola pedagógusai közül többen a nevelő és oktató munka mellett más területen is folytatnak alkotó tevékenységet.

Hat, a Deák iskolában oktató pedagógus alkotásából nyílt kiállítás péntek délelőtt az intézményben. Van köztük hímző, szalmafonó, makettező, tojásfestő, textilfestő és akvarell festő is. Az ő alkotásaikat mától bárki megtekintheti az intézmény aulájában. A kiállítást Horváth Szilárd intézményvezető és Hegedűs Barbara alpolgármester nyitotta meg a népes gyereksereg előtt, akiket a megnyitó után az alkotók szívesen kalauzoltak végig a paravánok előtt.

-A pedagógusok alkotó emberek, akik elsősorban az osztály falain belül alkotnak, de a sokszínűségüket mutatja az is, hogy a munkájuk mellett sokan más területen is kiváló és kiemelkedő értékeket hoznak létre. Büszke vagyok az értékes és tehetséges közösségre- mondta Horváth Szilárd, majd megköszönte, hogy a pedagógusok ilyen formában is megmutatják magukat a diákoknak.

Hegedűs Barbara úgy fogalmazott: a sokszínű, városi szinten is színvonalas kiállítás megmutatja, hogy a diákokért végzett áldozatos munka mellett a pedagógusok kreatívak, és példát mutatnak abban, hogy a diákok is bátran mutassák meg tehetségüket és merjék vállalni magukat.

Horváth Szilárd iskolavezető és Hegedűs Barbara alpolgármesterHorváth Szilárd iskolavezető és Hegedűs Barbara alpolgármester

Az iskolában az alábbi pedagógusok bemutatkozói és alkotásai és tekinthetők meg:

  • Fekete-Nagy Marianna
  • Hoffer Gábor
  • dr. Horváth Lászlóné
  • Nagyné Fodor Angéla
  • Somosné Farkas Edina
  • Szukits Éva

Ge. Á.
további cikkek
Egyszere lett más, mégis ugyanolyan a Kossuth utcán a veszprémi DJ-nek köszönhetően Egyszere lett más, mégis ugyanolyan a Kossuth utcán a veszprémi DJ-nek köszönhetően Bátor vállalkozás egy DJ részéről hozzányúlni és újragondolni olyan dalokat, amikhez az emberek ezerféle módon kötődnek. Márpedig a Rubber Puppet Kossuth utcánja olyan a veszprémieknek, mint például a Nélküled a magyar válogatott szurkolóinak, vagy az Azért vannak a jó barátok egy osztálytalálkozón. DJ Thomas viszont pontosan érti, hogy milyen az a bizonyos veszprémi életérzés, hiszen ő is itt volt gyermek, majd fiatal felnőtt, közben pedig állandó szereplője lett a veszprémi buliknak a DJ-pult mögött. Nem is volt kérdés, hogy első saját remixében a Kossuth utcánt dolgozza fel. Megkerestük a DJ-t, hogy elmeséje a dal megszületésének történetét. tegnap 12:08 Csak Zene: különleges kiállítás nyílt a művészetek kereszteződéséből a KUNSZT!-ban Csak Zene: különleges kiállítás nyílt a művészetek kereszteződéséből a KUNSZT!-ban A Danubia Zenekar, a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) és a KUNSZT! közös szervezésében rendhagyó kiállítás nyílt július 24-én, amely augusztus 24-ig tekinthető meg a Kunszt! kávézóban. A "Csak Zene" című tárlat egy hármas együttműködés eredménye, amely az előadó-művészet, a vizuális művészet és a design világát ötvözi. 2024. július 24. 20:54 Nyilvánosságra hozták a felsőoktatási ponthatárokat Nyilvánosságra hozták a felsőoktatási ponthatárokat Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat szerda este, ezzel eldőlt, hogy az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára. 2024. július 24. 20:15 Indul a Kőfeszt – a nyugalom fesztiválja, a Pannon Egyetem támogatásával Indul a Kőfeszt – a nyugalom fesztiválja, a Pannon Egyetem támogatásával Immár a hatodik alkalommal rendezik meg a Kőfesztivált, július 31-től augusztus 4-ig. Összesen 120 programmal várják az érdeklődőket, 6 településen, és 12 helyszínen. 2024. július 23. 14:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.