Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
6°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
6°C

Tízmillárd forintot nyert egy magyar játékos az Eurojackpoton

2019. november 23. 15:05 // Forrás: Hirado.hu
Megdőlt minden korábbi hazai lottórekord, miután egy magyar játékos bruttó 30 millió eurót, több mint bruttó 10 milliárd forintot nyert az Eurojackpoton – közölte a Szerencsejáték Zrt. szombaton az MTI-vel.

A közlemény szerint a 47. játékhetén megtartott Eurojackpot sorsoláson a 3, 12, 24, 37, 38, és 3, 7-es számokat megjátszó szelvény tulajdonosa nyert, így ő a második, aki telitalálatot ért el az Eurojackpoton.

A magyar nyertesen kívül egyébként további két játékos is eltalálta a jackpotot érő 5+2 számot – tették hozzá.

Legutóbb 2017-ben volt telitalálatos szelvény, akkor bruttó 22,5 millió eurót, azaz majdnem 7 milliárd forintot nyert a magyar játékos.

A Pénzcentrum közben arról ír: még nem dőlhet hátra az Eurojackpot új magyar lottómilliárdosa: könnyen elúszhat az nyereménye, ha nem figyel. A nyertesnek a sorsolás napjától számított 90 napon belül, azaz 2020. február 21-ig kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél. Volt, aki már 430 millió forintot bukott amiatt, hogy nem jelentkezett időben.

vehir.hu
további cikkek
Elvitték minden idők eddigi legnagyobb Ötöslottó jackpotját Elvitték minden idők eddigi legnagyobb Ötöslottó jackpotját Magyarország legismertebb lottójátéka a szombati sorsolást követően egy játékost milliárdossá tett. Huszonkilenc hét halmozódást követően a telitalálatos szelvény tulajdonosa 6,5 milliárd forintnak örülhet - közölte a Szerencsejáték Zrt. 2024. február 24. 20:25 Bárkiből milliárdos lehet a hétvégén Bárkiből milliárdos lehet a hétvégén Már hetek óta lottólázban ég az ország és egyre többünket foglalkoztat, hogy vajon a hétvégén elviszik-e minden idők egyik legnagyobb Ötöslottó főnyereményét, az 5.88 milliárd forintot? De aki beéri ennél is  kevesebbel, az a Hatoslottót is megpróbálhatja, ahol szintén igen magas a megnyerhető főnyeremény, a maga 1.78 milliárd forintjával.   2024. február 10. 11:35 Hogyan lehet elviselni, ha milliárdos lett? Hogyan lehet elviselni, ha milliárdos lett? Ha a jótündérek statisztikát vezetnének, minden bizonnyal az élmezőnyben lenne a lottófőnyeremény, mint leggyakrabban elhangzó kívánság. Pedig a gyorsan jött pénz nem csak felszabadít az anyagi függőség alól, komoly terheket is ró az emberre, amibe kevesen gondolnak bele. Minden idők negyedik legnagyobb lottóötös főnyereményének kisorsolása előtt megnéztük, mit mondanak a pszichológusok és pénzügyi tanácsadók, hogyan érdemes kezelni azt a helyzetet, ha a mi számainkat húzzák ki szombat este. És persze hoztunk néhány tanulságos történetet is, akik belebuktak a hirtelen jött milliárdos létbe. 2023. április 22. 15:15 Elvitték az ötöslottó főnyereményét Elvitték az ötöslottó főnyereményét A 6,431 milliárd forint minden idők legnagyobb magyar lottónyereménye. 2020. március 28. 20:22

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.