Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Jubiláló pedagógusokat ünnepeltek

2019. december 3. 14:50
Diplomájuk készhezvételének kerek évfordulója alkalmából díszoklevelet vehettek át nyugalmazott pedagógusok a Városháza Kossuth termében kedden.

Az ünnepségen Brányi Mária alpolgármester köszöntötte azokat, akik a tanítást, nevelést, a gyermekek felnőtté válásának segítségét választatták életpályájuknak. Mint mondta, a leírások szerint már a Krisztus előtti második évezredben megjelent az oktatás intézményesített formája, ezért nem túlzás azt állítani, hogy évezredes hagyományokkal rendelkező hivatás képviselőit ünnepeljük. 

A pedagógusok felé magas elvárásokat fogalmazunk meg: bírjanak nagy tudással, adják azt át hatékonyan, adjanak szeretetet de ugyanakkor legyenek következetesek is. Ezeknek a feltételeknek megfelelni nem könnyű feladat, az ünnepeltek pontosan tudják, milyen nehéz, de mégis milyen nagyszerű hivatás pedagógusnak lenni – fogalmazott Brányi.

Az alpolgármester mellett Sótonyi Mónika, a Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke adta át az okleveleket az ötven, hatvan, hatvanöt és hetvenéves jubileumukat ünneplőknek. Az ünnepségen a Szilágyi Keresztény Iskola harangegyüttese zenélt.

Aranydiplomások (50 év): dr. Borsi Lőrinc, dr. Énekes Ambrus, Nagy Zsuzsanna, Rásky Mihályné, Tóthné Pozsgai Lenke, Vörös Elvira, Weber Jánosné.

Gyémántdiplomások (60 év): Kallai Sándorné, Nagy Árpádné, Németh Elekné, Sillinger Lászlóné.

 

Vasdiplomások (65 év): Angyal Sándorné, Csiszár Zoltánné, dr. Kovács Jánosné, Molnár Lászlóné, dr. Sándor Jánosné. 

Rubindiplomások (70 év): Balázs Zoltán, Friedler Ferenc Gyuláné, Füzi Andrásné, Kiss Jánosné. 

Schöngrundtner Tamás
Domján Attila
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.