Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. november 30. András, Andor
Veszprém
1°C
2023. november 30. András, Andor
Veszprém
1°C

Rászoruló gyermekeknek segít az Agrárkamara

2019. december 4. 20:54
Hátrányos helyzetű gyermekeknek és fiatal felnőtteknek juttat el utalványokat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. A felajánlásokat szerda délután adták át Gyermekvédelmi Központnak, akik segítenek eljuttatni azokat a rászorulóknak.

Összesen 1.710.000 Ft értékben adott át Győrffy Balázs a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke utalványokat a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központnak, akik gondoskodnak arról, hogy a gondozásukban lévő 531 gyermek és fiatal felnőtthöz karácsonyig eljussanak ezek az ajándékok.

A kamara elnöke az eseményen elmondta, hogy tagságuk 400 ezernél is nagyobb, egy ekkora volumenű szervezetnek pedig kötelessége, hogy a társadalmi szerepvállalás jegyében lehetősége szerint segítse a rászorulókat. Hozzátette, hogy a gyermekek és fiatalok a jövő zálogai, így támogatni és segíteni kell őket, azokat is, akik nehezebb helyzetben vannak társaiknál.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő az eseményen kiemelte, hogy az Agrárgazdasági Kamara országosan és Veszprémben is már számos alkalommal bizonyította, hogy aktív szereplője a közéletnek, programjai és kezdeményezései rendkívül sikeresek. A képviselő üdvözölte a felajánlást és kiemelte, biztos benne hogy minden utalvány megfelelő helyre fog eljutni a Gyermekvédelmi Központ segítségével.

Az utalványokat egyébként kizárólag Veszprém megyében osztják szét, azok pedig élelmiszerre, sporteszközökre, kézműves játékokra és ruházatra is fordíthatók, tehát olyan termékekre, amelyekre a rászoruló gyermekeknek is nagy szüksége lenne.

A felajánlásokat Rybár Judit és Kocsiné Sződy Karolina vették át a Gyermekvédelmi Központ részéről.

Hajas Bálint
Kovács Bálint
további cikkek
Gulyás Gergely: a kormány meghosszabbítja a kamatstopokat Gulyás Gergely: a kormány meghosszabbítja a kamatstopokat A kormány meghosszabbítja a kamatstopot mind a kis- és középvállalkozások, mind a családok számára és a diákhitel esetében - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón csütörtökön Budapesten. ma 14:23 Gondoskodik a képviselő a Módszertani bölcsődéről Gondoskodik a képviselő a Módszertani bölcsődéről Miután a korábbi években a veszprémi önkormányzat felújította a Módszertani bölcsőde épületét és teljes energetikáját, valamint rendbe rakta az udvart is, az utolsó néhány hasznos eszköz beszerzésében már a belvárosi körzet önkormányzati képviselője, Bázsa Botond segített az intézménynek. ma 14:46 A lakosság háromnegyede minden betétdíjas palackot visszavált majd egy kutatás szerint A lakosság háromnegyede minden betétdíjas palackot visszavált majd egy kutatás szerint A magyarok összességében kedvezően fogadják az új palackvisszaváltási rendszer bevezetését, a lakosság háromnegyede igyekezni fog, hogy minden betétdíjas palackot visszaváltson - derül ki a Reacty Digital kutatásából.  tegnap 11:37 Egy közösség, amely tényleg érti, mit jelent jóban-rosszban együtt lenni Egy közösség, amely tényleg érti, mit jelent jóban-rosszban együtt lenni Alakulásuk után rögvest egy mindenkit bezáró világjárvánnyal kellett szembenézniük, ez mégsem rengette meg az elképzeléseiket: a Cholnoky Kerekasztal várt, kitartott, újra aktivizálódott és ma már negyedik születésnapját ünnepelhette. 2023. november 28. 15:43

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.