Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Küldj csomagot sorbanállás és várakozás nélkül!

2019. december 10. 10:29
Azok az idők már elmúltak, amikor a külföldön élő rokonoknak évente egyszer hatalmas csomagot készítettünk össze karácsony előtt, és elvonszoltuk a postára, hogy ott hosszas várakozást követően feladhassuk a küldeményünket.

Az is a múlté, hogy izgulnunk kellett, megérkezik-e épségben a csomagunk, és ha igen, vajon odaér-e időben a címzetthez? 

A futárszolgálatok segítségével ma már mind belföldre, mind külföldre könnyen és gyorsan adhatsz fel küldeményt, és ehhez még a postáig sem kell elmenned. 

Mit kínálnak a futárszolgálatok?

Minden fuvarozást vállaló cég igyekszik a szolgáltatását szélesíteni és tökéletesíteni, hogy egyre szélesebb körből érkező igényeket is ki tudjanak szolgálni. Ugyanakkor mindig van egy-egy terület, melyben az egyik vagy másik futárcég kiemelkedik, ezért ha speciális elvárásaid vannak a csomagküldést illetően, érdemes megkeresned a számodra ideális partnert. 

A belföldi csomagszállításon túl bizonyos cégek vállalják, hogy külföldre is megadott határidőn belül eljuttatják a pakkodat. A háztól-házig szolgáltatást kihasználva ki sem kell mozdulnod az otthonodból, hiszen a küldeményt a kapudban veszik át tőled, és a címzett otthonába kézbesítik.

A DPD esetében feladásért fizethetsz készpénzben vagy külföldi célállomás esetén előre, banki átutalással. Ha belföldre szeretnél csomagot küldeni, akkor utánvétes opció is a rendelkezésedre áll, vagyis a címzett átvételkor fizeti ki a megrendelését. Ez a lehetőség különösen akkor hasznos, ha az interneten eladott holmijaidat ilyen módon juttatod célba. 

Hogyan válaszd ki a legmegfelelőbb futárcéget?

Élhetnénk azzal a közhellyel, hogy a puding próbája az evés. Minden egyes csomagküldésnél igénybe vehetsz más szolgáltatót, és meglátod, melyik válik be neked leginkább a gyorsaság, rugalmasság, ár és egyéb szempontok figyelembevételével. 

De miért tennéd ezt, ha ennél létezik sokkal hatékonyabb módja is annak, hogy megtaláld a megfelelő partnert a küldeményeid kezeléséhez? 

A Csomagnet.hu oldalán összehasonlító ajánlatot kérhetsz! A szállításra váró doboz méreteit és súlyát megadva máris megkapod, hova milyen határidő vállalása mellett tudják az egyes fuvarozók eljuttatni a csomagodat. 

Arról is kapsz információt, hogy milyen fizetési lehetőségek közül választhatsz, illetve milyen egyéb tudnivalód van a csomag feladásával kapcsolatban, például szükséges-e otthon címkét nyomtatnod, vagy ezt is leveszi a válladról a megbízott cég.

Kiválasztástól a megrendelésig

Megtaláltad a megfelelő céget, akire nyugodt szívvel rábízod a csomagjaid sorsát, és egyetlen kattintásnyira vagy a megrendelés leadásától. Nem kell sehova menned, másik weboldalt felkeresned, telefonon egyeztetned. Ilyen egyszerű! A megrendelés leadását követően értesítést kapsz arról, hogy mikor várd a futárt, és túl is vagy ezen a feladaton!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.