Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C

Rusztikus vendéglátás

2019. december 10. 10:35
Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy az utazások előtt a vendéglátás és a gasztronómia fontos szempontnak minősül a szálláshelyek közötti választás során. Ha valami igazán különlegeset szeretnél, akkor különleges helyre kell menned!


Ettél már valaha pajtaétteremben? Egy pici, családias, rusztikus étterem veterán autókkal, hintókkal és csodás kerttel valószínűleg téged is ámulatba ejtene. Most megmutatjuk, mitől lesz igazán “zöld” egy hotel.

Bio alapanyagok

Mi kerüljön a tányérra? Hagyományos népi és helyi zamatok, de akár a mediterrán konyha egyedi fogása is. Ha további érdekességekre szomjazol, egyáltalán nem baj. Egy csodálatos fűszerkertben nemcsak a szakács, de te is szívesen csipegetnél! Az is érthető elvárás, ha az ételeket szakképzett szakácsoktól várod, mint amilyen Bónyai Gusztáv is.

Ne felejtkezzünk meg az igazi kemencés feelingről sem! A házi készítésű tészták, a cserépedényes ételek, a hagyományos pékáruk mind-mind hozzájárulnak a minőségi étkezéshez.

Kiadós ételek

Egy bőséges falusi reggeli elegendő lendületet adhat az egész napra. A sokrétű hideg választék mellett a meleg finomságok sem elhanyagolhatóak. Az ebéd során pedig ínycsiklandó snack ételek, a szállóvendégeknek 6-féle ételvariáns is adott lehet. Számos helyen bejelentkezett külsős vendégek is válogathatnak az előre egyeztetett 2-4 fogásos ételsorokból.

Magyaros, de dél-olasz!

Az első és legfontosabb, amikor döntést akarsz hozni, mindig a különlegességek figyelembe vétele legyen! Azon szálláshely, ahol minden este főznek valami igényeset, sőt, ha fix, négyfogásos ételsorokból főétel is választható, biztosan a top listába fog kerülni!

Sok helyen foglalhatsz szállás nélkül is az étterembe, ezt általában egy nappal korábban kell egyeztetni. Viszont arra is figyelj, hogy az étterem nincs nyitva szállóvendég hiányában!

Italok világa

Mit szólsz a szekszárdi borvidék boraihoz? 5-8 neves vagy  ismeretlen szekszárdi pincészet szubjektív válogatásából, esetleg két helyi pálinkafőzdéjéből biztosan szívesen kóstolgatnál. Az csak hab a tortán, ha az üdítők helyett kizárólag egészséges, saját készítésű szörpökkel, házi- és biogyümölcslevekkel olthatod szomjad.

Talán nehéz elhinni, de mindez most egy helyen megtalálható! Egy apró és igényes, 7 szobás boutique hotelben, amely 3 hektár gyönyörű parkkal és a birtokon belül  rengeteg programlehetőséggel várja vendégeit. Itt átélhető a régmúlt békés világának atmoszférája, a nyugalom, a környezettudatosság és a meghittség is. A különleges pajtaétteremben pedig mindenféle finom falattal találkozhatsz!

Ha érdekesnek találtad a leírtakat, akkor nézz szét az Apponyi Kiskastély minőségi csomagajánlatai között, hogy rálelj a hozzád legközelebb álló tematikus ajánlatra!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.