Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ingyenes lesz a parkolás az ünnepek alatt

2019. december 16. 10:47 // Forrás: VKSZ Zrt
Az előző évekhez hasonlóan a közterületi parkolás december 24-től január 1-ig ingyenes lesz. A VKSZ parkolási ügyfélszolgálata ezen időszak alatt zárva lesz.

A Bagolyvári parkolóház és a Szeglethy utcai mélygarázs kivételt képeznek, ezeken a helyszíneken fizetni kell a parkolásért az ünnepi időszakban is.

A 2019. évre érvényes közterületi parkoló bérleteket 2020. január 10-ig fogadják el. Amennyiben bérletét szeretné megújítani vagy újat váltana, keresse fel a Bagolyvári Parkolóházban működő ügyfélszolgálati irodát. A 2020-ra szóló éves bérletek értékesítése már december hónapban megkezdődött.

vehir.hu
további cikkek
A hazai sportolók is az állatvédőket támogatják! A hazai sportolók is az állatvédőket támogatják! Idén is arra buzdítja a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány az adózókat, hogy állatvédőknek ajánlják fel 1%-ukat. ma 20:21 239 Veszprém vármegyei autós akadt fent a rendőrség múlt heti akciójában gyorshajtás miatt 239 Veszprém vármegyei autós akadt fent a rendőrség múlt heti akciójában gyorshajtás miatt A rendőrség közzétette a múlt heti nagyszabású akciójának eredményeit, amiben elsősorban gyorshajtókra vadásztak Veszprém vármegye útjain is. tegnap 11:29 Több európai országból is érdeklődtek a veszprémi zöldmegoldások iránt VKSZ Zrt Több európai országból is érdeklődtek a veszprémi zöldmegoldások iránt A klímaváltozásra, a biodiverzitásra és az esztétikára is figyelni kell, amikor a városi zöldfelületekhez hozzányúlnak a VKSZ Zrt. kertészei, de mindezek mellett a kísérletezésről sem tettek le azon a 200 hektáron, amiért Veszprémben felel a közüzemi szolgáltató. Ezekre a megoldásokra pedig külföldről is kíváncsiak, csütörtökön összesen hat európai országból érkeztek szakemberek, hogy megismerjék a veszprémi megoldásokat. 2024. április 19. 11:49 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A fogászati alapellátás nagy értékű tárgyi eszköz beszerzésének 2024. évi támogatására PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A fogászati alapellátás nagy értékű tárgyi eszköz beszerzésének 2024. évi támogatására 2024. április 17. 12:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.