Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Valódi védelem otthonában

2020. február 14. 9:33

Akár lépcsőházba, akár kertre nyílik a bejárati ajtó, fontos, hogy megfelelő védelmet biztosítson otthonunk, értékeink számára. A bejárati ajtóval hosszú távra tervezünk, ezért a biztonság mellett az esztétikum is döntő tényező. A legjobban akkor járunk, ha olyan gyártót keresünk, aki a minőséget a bejárat belső és külső kialakításában is az első helyre sorolja. Fontos továbbá, hogy olyan bejárati ajtónk legyen, ahol egyéni elképzeléseink is teret kapnak. Az egyedi bejárat nem csak stílusunkat tükrözi, hanem összhangot teremt otthonunk építészeti és díszítő elemeivel is.

Egyedi bejárat

A besurranó tolvajok és lakásfeltörők elsődleges célpontja a bejárati ajtó. Egy szerkezetében meglazult ajtókeret, egy eldeformálódott ajtólap, egy rosszul működő zár nem jelent kihívást a betörők számára. Az ellopott értékek mellett sokszor javíthatatlan károk keletkeznek magában az ajtóban is. A méretre gyártott, adott helyre készült biztonsági ajtók tökéletes védelmet nyújtanak az illetéktelen behatolók ellen.

A Nívó Biztonsági Ajtó termékei több szerkezeti kivitelben is elérhetők. Standard, plusz és extra szerkezettel, zárt, félig nyított és kültérre nyíló vagyis hőhíd-mentes kivitelben találunk ajtót. Az egyedi ajtók mindegyike megfelel a MABISZ által előírt betörésvédelmi szabályozásnak, a gyártó pedig 10 év teljes körű garanciát vállal minden ajtajára. A méret mellett az ajtó színét is mi választhatjuk meg, ráadásul a színezés a két oldalon eltérő is lehet. Bőséges kilincs kínálat áll rendelkezésünkre, ahogy az ajtólap esetében is számos mart mintázat közül választhatunk.

Jellemzők

A biztonsági ajtó a tok-lap-zár hármasának köszönhetően maximális védelmet nyújt az otthonunk és értékeink számára. A keret körkörös zártszelvény, amely ellenáll minden fizikai behatással szemben. Az ajtólapba egy 1,5 mm vastag acéllemez került beépítésre, ezáltal a lap betörhetetlen. A minőségi zárak több fix és mobilis ponton záródnak. Az ajtó rétegeinek köszönhetően hang- és hőszigetelési mutatói is kiválóak.

A bevilágító ablakok, üvegbetétek biztonsági üvegből készülnek, amelyek mérete, mennyisége is megadható. Kivitelben egy- vagy kétszárnyú, illetve szimmetrikus és aszimmetrikus kialakításra is lehetőség van. A biztonsági bejárati ajtó megjelenésében elegáns és korszerű, belső szerkezetében a legújabb biztonságtechnikai felszereltséggel rendelkezik.

Egyedi bejárat rendelése

Amennyiben Ön is egyedi, biztonsági bejárati ajtót szeretne, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a cég munkatársaival! Ezt megteheti a gyártó honlapján található e-mailes vagy telefonos elérhetőségeken. A kapcsolatfelvétel után előzetes kalkuláció készül.

Az ajánlat megküldését követően helyszíni felmérés következik, amely során rögzítésre kerülnek a méretek, a szín és egyéb kivitelezési információk. A gyártás után a cég szakemberei beszerelik az ajtót, majd a bejáratot tisztán és rendezetten adják át a tulajdonosnak.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.