Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Mitől egyediek az Antonio Juan babák?

2020. február 14. 9:43

Cicciobello, Baby Born? Mindkettő rettentő népszerű baba márka a kislányok körében. Mégis, akad egy igazi közönségkedvenc, ami nem csoda, hogy az elsők között kap helyet. Ismerjük meg az Antonio Juan babákat!

Mitől különlegesek?

Elég, ha ránézünk egyre, szinte azonnal ordít róla, hogy ez nem egy átlagos játékbaba. Nagyon finom, tökéletesen valósághű vonásokkal rendelkezik mindegyik Antonio Juan baba, hiszen a legnagyobb odafigyeléssel, különleges eljárással készülnek. Meglehetősen bájos és ízléses az összhatás, legyen szó a babák színeiről vagy épp a ruházatukról.

A bőrük tökéletesen valósághű, mind látványra, mind tapintásra. Szinte már a látványa is azonnal hipnotizál, hogy "Vegyél a karodba!". Ki ne akarna azonnal újra gyerek lenni, hogy egy ilyen babával játszhasson?

Egy kis történelem

A legelső Antonio Juan baba 1958-ban született, ami mára azt jelenti, hogy közel 62 éve vannak a piacon. Mindegyik baba csinos, ízléses ruhában kerül az új tulajdonosához, arról nem is beszélve, hogy mindegyik más tulajdonságokkal rendelkezik.

Ami igazán különlegessé teszi a gyártót, hogy 2005-2006 között elkészített egy nagyon egyedi és szinte tökéletesen élethű babát, amit egy igazi hercegnőről mintázott. Mivel Antonio Juan spanyol eredetű, így szinte kínálkozott a lehetőség, hogy a 2005-ben megszületett spanyol Leonóra királyi hercegnőt sikeresen megörökíthette a gyermekek számára. Természetesen ez a baba azonnal közönségkedvenccé vált, hiszen melyik kislányt ne varázsolná el az, hogy egy igazi hercegnő babával játszhat. 

Később, amikor a kis hercegnő óvodába ment, Antonio Juan egy különleges engedély birtokában megörökíthette a pillanatot és az egyenruhát is, amit viselt. Itt szabadult csak el igazán az Antonio Juan-láz a kislányok körében. 

Babaklinika

Az intenzív használat során óhatatlanul is előfordulhat, hogy valamilyen baj éri a babát, ezért kifejezetten előrelátó dolog, hogy a gyártó a honlapján egy Babaklinikát is működtet. Ide lehet fordulni tanácsért ebben az esetben, de ezen kívül is rengeteg hasznos információt osztanak meg az olvasókkal. Ilyen például a különböző gondozási és ápolási tippek, sőt, még haj- és testápolási infót is kaphatnak az érdeklődők. Ha nem lenne egyértelmű, akkor még azt is megtudhatjuk, hogy mi kell ahhoz, hogy igazán boldog legyen egy baba. Természetesen a sok ölelésre és puszira gondolnak, valamint a folyamatos törődésre. Van olyan kislány, akinek ez nehezére esik?

Ha érdekelnek az Antonio Juan babák, vagy meglepnéd a kislányodat, keresd őket a Játéksziget kínálatában!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.