2020. április 6. // Vilmos, Bíborka névnap

Sportnadrág, tréningnadrág – a Tchibo webáruház heti, sportruházat kínálatából válogattunk

2020. február 25. 16:51
A kellemes tavaszi időjárás csábít a kültéri sportolásra, a Tchibo webáruház heti ajánlatában pedig mindent összegyűjtött, amire szükségünk lehet ahhoz, hogy kényelmesen élvezhessük ki a szabadban sporttal eltöltött idő minden percét! A különféle ruházati termékek mellett olyan praktikus kiegészítőket is találunk a kínálatban, amikkel extra színt vihetünk az edzéseinkbe, hogy a lehető legjobban kihasználhassuk a „szabadtéri edzőtermünket” – lássuk, mik ezek!

Fekete/pink színben kapható a DryActive Plus kidolgozású, vagyis lélegző, nedvességelvezető és gyorsan száradó női sportnadrág, amely mindemellett kontrasztos színeivel és különleges szabásával hangsúlyozza a nőies vonalakat. Kényelmes, rugalmas derékrészén megkötővel szabályozható a bőség, és egy kis belső zseb is található rajta, hogy sose legyen gond a kulcs elhelyezése. A nadrág XS-től XL-es méretig vásárolható meg.

Fekete/menta színek kombinációjából áll össze az XS-től L méretig elérhető női sportnadrág, ebben az esetben azonban nem kontrasztszínű betétek biztosítják a különleges megjelenést – a különleges minta ezen a darabon színátmenetes megoldással jön létre. A funkcionalitást itt is a DryActive Plus kidolgozás szavatolja, míg a kényelemért a rugalmas, megkötővel szabályozható bőségű derékrész felel – ezúttal is kis belső zsebbel ellátva!

A DryActive Plus kidolgozásnak köszönheti funkcionális mivoltát az XS-től XXL-es méretig kapható antracit, leopárdmintás női tréningnadrág is, amely rugalmas derékrészének köszönhetően optimálisan illeszkedik a testhez, így biztosítja a teljesen szabad mozgást, miközben a különféle apróságok számára két oldalsó, bevágott zseb biztosít elegendő helyet. A fehér, szürke és antracit színekből összeálló nadrág emellett trendi megjelenésű is, így azok számára is jó választás, akiknek ez sem utolsó szempont.

Fekete és fekete-szürke-fehér nyomott leopárdmintás megjelenéssel is elérhető a női sportnadrág, amelynek szintén DryActive Plus kidolgozással készült, ráadásul olyan kellemesen puha anyagból, ami még a különösen intenzív edzések esetén is biztosítja a tökéletes komfortot! Közepesen magas szabású, rugalmas, széles derékrészén belül megkötők, hátul egy cipzáras zseb található, oldalt pedig kifejezetten a telefon számára ideális zseb is van rajta – mindez pedig XS-től XL méretig szerezhető be mindkét szín esetén!

XS-től L-es méretig kapható a sötétzöld alakformáló sportnadrág melynek nevében jelölt tulajdonságát a derék- valamint a comb- és farrészen elhelyezett Power Mesh zónák biztosítják, magasan szabott derékrésze pedig optikailag is segít, hisz megnyújtja a lábakat.  Emellett kifejezetten kényelmes is, hiszen egészen lapos, rugalmas varrásokkal készült, DryActive Plus kidolgozással, a trendi megjelenés érdekében ráadásul leopárdmintás, és enyhén csillogó betétek is találhatók rajta!
 

 

vehir.hu
2020. április 6. // Vilmos, Bíborka névnap