Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 11. Ferenc
Veszprém
12°C
2024. május 11. Ferenc
Veszprém
12°C

Egyesülnek városunk kispályás ligái – az MLSZ átveszi a vezetést

2020. március 4. 9:46
Finta Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei igazgatója portálunknak adott tájékoztatása szerint a közeljövőben egyesülni fognak városunk kispályás labdarúgó-bajnokságai. A VKL és a VSZTE együtt kerül be az MLSZ égisze alá, így a játékvezetők küldését is utóbbi szervezet koordinálja majd.

Mint ismert, városunkban egészen a közelmúltig két kispályás labdarúgó-bajnokságban is rúgták a bőrt. Egyik irányába kisebb, míg a másik felé nagyobb érdeklődés volt. Tavasszal azonban ez megváltozik, hiszen mint megtudtuk, egyesülnek városunk kispályás ligái.

Finta Péter, az MLSZ Veszprém megyei igazgatója portálunknak adott tájékoztatása szerint a Veszprémi Kispályás Liga (VKL) és a Veszprémi Szabadidő és Tömegsport Egyesület (VSZTE) közreműködésével új fejezet kezdődhet a helyi kispályás labdarúgás életében:

együtt, közösen kerülnek be a Magyar Labdarúgó Szövetség égisze alá.

Új fejezet kezdődik a Veszprémi Kispályás Liga életében Új fejezet kezdődik a Veszprémi Kispályás Liga életében

A sportvezető szavaiból továbbá kiderült, hogy a szervezet így teljes egészében kontroll alatt tartja majd a veszprémi kispályás labdarúgás helyzetét:

minden mérkőzés, történés nyomonkövethető lesz adatbankjukban, amellett, hogy a játékvezetők küldéséért, illetve a játékosok biztosításáért is ők felelnek majd.

Az újdonsült bajnokság Veszprémi Kispályás Liga néven tavasszal, féléves helyosztó bajnoksággal az Erdész utcai sportkomplexumban veszi kezdetét.

Jelentkezésre a veszprem@mlsz.hu e-mail címen, még péntek éjfélig nyílik lehetőség.

Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.