Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Korlátozza az ügyfélfogadást a Polgármesteri Hivatal

2020. március 12. 15:55

A Polgármesteri Hivatal ügyfél tájékoztatója

Tisztelt Ügyfelek!

Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a 40/2020. (III.11.) Korm. rendelettel kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a tömeges megbetegedéssel járó humánjárvány következményeinek elhárítása érdekében korlátozzuk a személyes ügyfélfogadást.


Kérjük, hogy ügyeiket – amennyiben az a jellegét tekintve lehetséges – elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül, vagy postai úton intézzék, az üggyel kapcsolatos tájékoztatás érdekében telefonáljanak a központi   (88) 549-210-es számra, vagy közvetlenül az illetékes irodának, vagy tekintsék meg a www.veszprem.hu honlapon található ügyfél-tájékoztatókat. 

A polgármesteri hivatal munkatársainak elérhetősége:

https://www.veszprem.hu/veszpremieknek/polgarmesteri-hivatal/telefonkonyv-e-mail

A kizárólag személyes megjelenéssel intézhető ügyek ellátása során kérjük, hogy használják az ügyfélfogadásra használt helyiségek előtt, vagy az irodákban elhelyezett kézfertőtlenítő szereket. Amennyiben iratok aláírására kerül sor, kérjük, hogy saját tollukat, vagy – saját felelősségükre – a kifejezetten erre a célra rögzítetten elhelyezett tollakat használják. A hivatal folyamatosan gondoskodik az ajtókilincsek, korlátok fertőtlenítéséről, de ez önmagában nem akadályozza meg a vírus terjedését, ezért kérjük, hogy amennyiben az ügyintézést megelőző két héten belül az Ügyfél, vagy közeli hozzátartozója külföldi országból érkezett vissza, ezt – az ország és az ott tartózkodás időpontjának megjelölését tartalmazó – nyilatkozat kitöltésével jelezze az eljáró ügyintézőnél. 

A hétfő és szerdai napokon érvényes általános ügyfélfogadási időben – az adóügyek és az anyakönyvi ügyek intézését kivéve – a Polgármesteri Hivatal Veszprém Óváros tér 9/A. sz. alatti épületében az ügyintézők kizárólag az erre a célra kijelölt irodában fogadják az ügyfeleket, amelyről a portaszolgálat, vagy a központi ügyfélszolgálat munkatársai adnak tájékoztatást.

Tovább az Adóiroda felhívja a Kedves Ügyfelek figyelmét, hogy a helyi adók befizetésének határnapja 2020. március 23-ára módosult, tekintettel az egyenlegközlő értesítések késedelmes postai kézbesítésére.

Veszprém, 2020. március 12. 

dr. Dancs Judit

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.