Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Így válassz felfújható vendégágyat!

2020. március 18. 9:04

Egy felfújható matrac számos módon használható, akár utazás vagy nyaralás során, vendégek fogadásakor, vagy csak egyszerűen a teraszra kirakva, hogy a napsütést igazán kényelmesen lehessen élvezni. Ma már igazán széles kínálattal találjuk szembe magunkat vásárlás során; nézzük, milyen előnyei vannak, és mit szükséges figyelembe venni a választásnál! 

Miért jó, ha van otthon gumimatracunk? 

Egy felfújható gumimatrac nem jelent nagy kiadást, viszont jó befektetés lehet, hiszen sok alkalommal bevethető. Manapság már nem kell attól tartani, hogy kényelmetlenek, mivel az egyenletes levegő eloszlás jellemzi őket, így meglehetősen jó élmény lehet rajtuk pihenni. Amilyen gyorsan felfújható, olyan gyorsan le is engedhető, könnyű tárolni, igazán praktikus termék. Ha van otthon gumimatracunk, bármikor fogadhatunk vendéget, de használható az udvaron is, a medencéből kiszállva bármikor megpihenhetünk rajta. 

Szempontok a választás során 

A választás legelején tisztázni kell a használat elsődleges célját: csak a kertben szeretnénk használni a medence mellett, vagy esetleg a lakásban is, akár alvásra, pihenésre? Amennyiben utóbbi is fontos, a matracot kényelmi szempontból is meg kell vizsgálni. Több, igazán jó minőségű termék kapható a piacon, az INTEX vendégágyak a peremes megerősítésük miatt éjjel is jó választásnak bizonyulnak. 

További szempont a méret: tisztázni kell, hogy mekkora ágyra van szükség. 99, 137, 152 cm, de akár 193 cm széles felfújható vendégágyak is kaphatók! 

Hogyan sérülhet meg a matrac? 

A gumimatrac használata során fennáll a veszélye a sérülésnek, ezért néhány használati alapelvet mindenképpen érdemes szem előtt tartani. Kések, szúró- és vágóeszközök ne kerüljenek a matracra, mint ahogy a macskát sem érdemes rajta fektetni, hiszen kikarmolhatja a huzatát. Páros lábbal ne ugráljunk rajta, hiszen megviselné a rugalmasságát. 

Ha nem használjuk, eresszük le, és óvatosan hajtogassuk össze, ne erőltessük, majd lehetőleg a saját táskájában rakjuk el. Gyakori használat esetén érdemes lehet az INTEX matracvédő huzatát is megvásárolni, ami nem csak védelmet, hanem komfortérzetet is ad, és még a matrac élettartamát is meghosszabbítja! 

És mi a helyzet akkor, ha idén a koronavírus miatt nem biztos, hogy utazhatunk és csak otthon tudnánk használni az új szerzeményt? A medenceorias.hu pontosan átlátja a helyzetet, így a március 15-i bejelentésüknek megfelelően minden vásárlójuknak - ráadásul 2 héttel visszamenőleg is - május 31-ig tartó indoklás nélküli elállási jogot adtak.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.