2022. május 22.
//
Júlia, Rita névnap

Nem mennek be a lakásokba a VKSZ szakemberei

2020. március 19. 13:25
VKSZ Zrt
Közleményben tájékoztatott a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. a koronavírus miatt bevezetett korlátozásokról.

Figyelemmel a koronavírus fertőzés okozta veszélyhelyzetre a VKSz Zrt. Hőszolgáltatási Igazgatósága a következő, 2020. március 23-tól érvényben lévő, a lakásokban végzett munkákat érintő intézkedésekről tájékoztatja a fogyasztóit.

A hőszolgáltató átmenetileg felfüggeszti azoknak a fogyasztói tulajdonban lévő mellékmérőknek a leolvasását, melyhez a szakemberek magánhelyiségekben történő személyes megjelenése szükséges. A havi mért fogyasztás alapján történő számlázás a korábbi, azonos időszak fogyasztásából számított mennyiség alapján történik. A fogyasztási mennyiség különbözetéről a járványügyi helyzet rendeződését követően lesz lehetőség.

Átmenetileg szünetelnek a hőmennyiség-mérőkkel kapcsolatos helyszíni munkák is, pl. a megállt, meghibásodott mérő miatti cserék. Ebben az esetben a mérő kicseréléséig a havi elszámolást a korábbi, azonos időszak fogyasztásából meghatározott mennyiség alapján végezzük el.

Átmenetileg szünetel azoknak a kisebb, azonnali beavatkozást nem igénylő meghibásodásoknak a javításai, melyek csak úgy végezhetőek el, ha a szolgáltató munkatársai bemennek a lakásokba. Az azonnali beavatkozást igénylő meghibásodás (pl. radiátor lyukadás) esetén a szükséges munkákat elvégezzük.

Megértésüket, türelmüket ezúton is köszönjük!

Vigyázzunk magunkra! Vigyázzunk egymásra!

vehir.hu

További cikkek

A Ruttner-ház felújítási folyamatába leshettek be az érdeklődők
A Ruttner-ház felújítási folyamatába leshettek be az érdeklődők
Ahogy a város lakóinak feltűnhetett, számos építkezés zajlik párhuzamosan, s hogy ne csak az átadás pillanatáról értesüljünk, az építkezés folyamatába is bepillantást nyerhettünk.
Megnövekedett hanghatásra kell számítani a magyar-amerikai gyakorlat miatt
Megnövekedett hanghatásra kell számítani a magyar-amerikai gyakorlat miatt
Megnövekedett hanghatásra kell számítani egy magyar-amerikai közös kiképzés miatt a Márkó, Veszprém, Hajmáskér, Öskü, Várpalota, Tés és Eplény által határolt területen hétfőtől szerdáig - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken.
Ismét megrendezte a Pannon Egyetem a Balaton Regattát
Ismét megrendezte a Pannon Egyetem a Balaton Regattát
A szél mellett a Pannon Egyetem evezősei borzolták fel a Balaton víztükrét pénteken Balatonalmádiban, ahol ismét megtartották az intézmény egyik legrégebbi rendezvényét, a Balaton Regattát. Hallgatók és oktatók több versenyszámban szálltak vízre, ahol idén a Pannon Egyetem egykori rektorának, dr. Gaál Zoltánnak a tiszteletére is szerveztek emlékfutamot.
Megkezdődtek az új veszprémi labdarúgó-stadion munkálatai
Megkezdődtek az új veszprémi labdarúgó-stadion munkálatai
Már nem csak álom – Ovádi Péter országgyűlési képviselő, Porga Gyula polgármester és Szabó Péter, a VLS ügyvezetője pénteken terepbejárás keretében ismertették, hogy megkezdődtek az új veszprémi labdarúgó-stadion munkálatai. Az első ütem kezdeti szakasza 827 millió forintnyi TAO-forrásból épül.
Harmincöt éves jubileumához érkezett a Rózsa iskola
Harmincöt éves jubileumához érkezett a Rózsa iskola
Az évfordulót gálaműsorral ünnepelte az intézmény csütörtökön.