Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nem mennek be a lakásokba a VKSZ szakemberei

2020. március 19. 13:25 // Forrás: VKSZ Zrt
Közleményben tájékoztatott a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. a koronavírus miatt bevezetett korlátozásokról.

Figyelemmel a koronavírus fertőzés okozta veszélyhelyzetre a VKSz Zrt. Hőszolgáltatási Igazgatósága a következő, 2020. március 23-tól érvényben lévő, a lakásokban végzett munkákat érintő intézkedésekről tájékoztatja a fogyasztóit.

A hőszolgáltató átmenetileg felfüggeszti azoknak a fogyasztói tulajdonban lévő mellékmérőknek a leolvasását, melyhez a szakemberek magánhelyiségekben történő személyes megjelenése szükséges. A havi mért fogyasztás alapján történő számlázás a korábbi, azonos időszak fogyasztásából számított mennyiség alapján történik. A fogyasztási mennyiség különbözetéről a járványügyi helyzet rendeződését követően lesz lehetőség.

Átmenetileg szünetelnek a hőmennyiség-mérőkkel kapcsolatos helyszíni munkák is, pl. a megállt, meghibásodott mérő miatti cserék. Ebben az esetben a mérő kicseréléséig a havi elszámolást a korábbi, azonos időszak fogyasztásából meghatározott mennyiség alapján végezzük el.

Átmenetileg szünetel azoknak a kisebb, azonnali beavatkozást nem igénylő meghibásodásoknak a javításai, melyek csak úgy végezhetőek el, ha a szolgáltató munkatársai bemennek a lakásokba. Az azonnali beavatkozást igénylő meghibásodás (pl. radiátor lyukadás) esetén a szükséges munkákat elvégezzük.

Megértésüket, türelmüket ezúton is köszönjük!

Vigyázzunk magunkra! Vigyázzunk egymásra!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.