Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Cipővásárlási kisokos hölgyek számára

2020. március 23. 8:45
A nők többsége nagy hangsúlyt fektet a megjelenésre. Egy tökéletes szett nem csak egymáshoz passzoló ruhadarabokból áll, hanem éppoly fontosak a hozzá illő kiegészítők, mint például a cipő és a táska. Figyelem, gyorstalpaló divattanfolyam következik!

Első lecke: határozza meg a stílusát!

Bár az aktuális trendek folyamatosan változnak, mégsem kötelező ezeket követnie. Gondoljon csak bele: vajon jól érezné magát egy olyan lábbeliben, amely ugyan megfelel a legfrissebb divatirányzatoknak, viszont egyáltalán nem illik az Ön egyéniségéhez? Valószínűleg nagyon idegennek hatna saját magán, és alig találna olyan darabot a ruhatárában, amihez felvehetné.

A legfontosabb tehát, hogy próbálja meg behatárolni, milyen stílus áll közel Önhöz: a letisztult eleganciát sugárzó “nagyvárosi” díva? A laza, sportos, aktív életet élő nő, aki sosem mond nemet egy jó kis edzésre? A praktikumot és a kényelmet előnyben részesítő, precíz hölgy, aki a harmóniát és a komfortot tekinti elsődlegesnek? Esetleg ezektől merőben eltérő, annyira egyedi ízléssel bíró lázadó, akit mindenki első látásra megjegyez? Ismerje meg saját magát!

Második lecke: mérje fel az igényeit!

Addig rendben van, hogy egy stílusához illő új cipőre van szüksége, viszont milyen célra? Ha például a hétköznapokra keres egy “rohangálós” darabot, melyben el tud járni munkába vagy bevásárolni, akkor érdemes olyan modellt választania, mely a leggyakrabban viselt ruháihoz illik.

Ha egy elegánsabb, alkalmi viselethez szeretne lábbelit találni, akkor először is döntse el, hogy magas- vagy lapossarkú megoldásban gondolkodik, illetve hogy zárt cipő vagy egy nyitott szandál lesz-e a megfelelő. Itt is gondolja végig, mihez szeretné felvenni!

Az sem mellékes, hogy az év melyik szakában viselné a választott cipőt. Nyárra a legtökéletesebb választás egy szandál vagy papucs, az átmeneti időszakban jöhetnek a félcipők, a téli zimankóban pedig a csizmák és bakancsok. Persze ezek között is számos fazon létezik. Tipp: nézzen körül a Komfortcipő webáruházban!

Harmadik lecke: válassza a minőséget!

Hiába a legszebb cipő, mely királynői megjelenést biztosít, ha közben minden egyes lépés annyira fájdalmas, mintha izzó parázson járna. Amíg egy cipő nem kényelmes, nem fogja benne jól érezni magát, bármennyire is divatos. 

Ha azonban olyan gyártók termékeit választja, melyek az előállítás során csúcstechnológiát és minőségi anyagokat használnak, emellett a komfortra is nagy figyelmet fordítanak, akkor nem érheti kellemetlen meglepetés.

Ilyen márkák például a Rieker, Birkenstock és Remonte, amelyek lábbelijei közismertek kényelmükről és prémium minőségükről. A speciális kialakításnak köszönhetően ezekben a cipőkben búcsút vehet a feltört sarkaktól és kisebesedett lábujjaktól. 

Ha egyszer megtapasztalja a valódi kényelem érzését, többet nem is akar majd lemondani róla. Éljen a stílus és a magabiztosság!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.