Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 3. Ferenc
Veszprém
-2°C
2023. december 3. Ferenc
Veszprém
-2°C

Rajzpályázatot hirdet az MLSZ Veszprém megyei igazgatósága

2020. április 3. 14:26
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Veszprém megyei igazgatósága rajzpályázatot hirdet az OTP Bank Bozsik-programban szerzett élmények megörökítésére, a megyénk sorozatában résztvevő gyermekek számára egészen április 30-ig.

"Szeretem a focit!" címmel rajzpályázatot hirdet az MLSZ Veszprém megyei igazgatósága, az OTP Bank Bozsik-programban szerzett élmények megörökítésére, a megyénk sorozatában résztvevő gyermekeknek.

A rajzok és a festmények A4-es méretű papírra készülhetnek. A pályamunkák elkészítéséhez bármilyen anyag felhasználható (ceruzza, toll, tus, zsírkréta, vízfesték stb.), azonban az eredeti példányt szükséges beküldeni az igazgatósághoz. Elektronikus formában leadott, vagy A4-es mérettől eltérő alkotásokat nem áll módjában elfogadni a megmérettetés szervezőjének.

A művek hátoldalán nyomtatott betűkkel, olvashatóan fel kell tüntetni:

  • a pályázó teljes nevét
  • születési idejét
  • OTP Bank Bozsik-programban résztvevő egyesületének, vagy oktatási intézményének nevét
  • lakcímét, elérhetőségét (a pályázó/szülő/nevelő telefonszámát, valamint e-mail címét
  • az alkotás címét
  • törvényes képviselő nevét és aláírását

Azok a pályamunkák, amelyek a fentiek szerinti adatokat nem tartalmazzák, nem vehetnek részt a versenyen!

A munkák beküldési határideje: 2020. április 30.

Az ezen időpontot követően beérkező anyagok a pályázaton nem vehetnek részt.

Az alkotásokat erre a címre várják: MLSZ Veszprém megyei igazgatóság, 8200 Veszprém, Wartha V. u. 3.

A pályamunkákat a fentiek szerinti időpontig személyesen, vagy postai úton lehet a fenti címre eljuttatni. A személyesen leadandó pályamunkákat hétköznap munkaidőben várják a szervezők. A postán megküldött rajzoknak pedig 2020. április 30-ig kell megérkezniük az MLSZ Veszprém megyei igazgatósághoz. 

A pályamunkákat a zsűri május végéig értékelni fogja.

vehir.hu
további cikkek
Rossi szerint a németek a favoritok, de nyitott a csoport magyar labdarúgó-válogatott Rossi szerint a németek a favoritok, de nyitott a csoport Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a jövő évi Európa-bajnokság A csoportjának favoritja a házigazda német együttes, ugyanakkor úgy vélte, a továbbjutást jelentő második helyért nyílt lesz a küzdelem a skótok, a svájciak és a magyarok között. tegnap 21:16 Csányi: minimális célnak a továbbjutást kell kitűzni magyar labdarúgó-válogatott Csányi: minimális célnak a továbbjutást kell kitűzni Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke minimális célnak a csoportból való továbbjutást nevezte meg a jövő nyári, németországi Európa-bajnokságon, miután a válogatott a házigazda németeket, illetve a skótokat és a svájciakat kapta ellenfélül a szombati sorsoláson. tegnap 20:30 A házigazda németekkel, a skótokkal és a svájciakkal egy csoportban a magyarok magyar labdarúgó-válogatott A házigazda németekkel, a skótokkal és a svájciakkal egy csoportban a magyarok A magyar labdarúgó-válogatott a házigazda németekkel, valamint a skótokkal és a svájciakkal került azonos csoportba a jövő évi, németországi Európa-bajnokság Hamburgban rendezett szombati sorsolásán. tegnap 19:00 Konferencia-liga: az utolsó pillanatban fordítva győzött a Ferencváros ország-világ Konferencia-liga: az utolsó pillanatban fordítva győzött a Ferencváros A Ferencváros az utolsó pillanatban gólt szerezve 2-1-re győzött csütörtökön a szerb Cukaricki vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga ötödik fordulójában, így továbbra is a továbbjutást jelentő második helyen áll a csoportjában. 2023. november 30. 23:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.