Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 6. Ivett
Veszprém
21°C
2024. május 6. Ivett
Veszprém
21°C

A legjobb kutyás könyvek, amik boldoggá teszik az otthon töltött óráidat

2020. április 14. 9:34

Minden rosszban van valami jó! Mindig meg lehet találni azt a pozitívumot az aggasztó időszakokban is, amiért érdemes felkelni és élvezni akár a nehezebb hétköznapokat is. Jelenlegi helyzetünkre való tekintettel, a koronavírus fenyegető árnyékában is van lehetőség arra, hogy otthonod melegében is biztonságában feltöltődj, kikapcsolj és felkészülj testileg és szellemileg az időszak lecsengésére. 

Sokan kezdenek új hobbiba vagy csak folytatják a rég elfeledett tevékenységüket. Itt az idő, hogy felfrissítsd tudásodat, és hasznos, de mégis szórakoztató könyveket vegyél a kezedbe. Amennyiben kutyus vásárlásán, örökbefogadásán gondolkozol, vagy szeretnéd színesebbé tenni idősebb kedvenced életét, akkor olvass kutyás könyveket! Segítünk választani!

Kutyás könyvek “kezdőknek”

Gazdiként sokan aggodalmassá válunk, mivel csak úgy, ahogyan a kisgyermekeknél, a kutya “szavát” sem értjük. Desmond Morris: Kutyavilág - A kutya testbeszéde című könyve lehet ez esetben a legjobb választás számodra. Desmond sokoldalúságáról híres, mivel mindamellett, hogy etológus és zoológus, festő is, valamint közismert tévés személyiség, annak ellenére, hogy idén töltötte a 92. életévét. Az író nem csak az állati, de az emberi lélek működésének szakértője, amely még izgalmasabbá teszi az olvasmányt. E könyv segítségével kerülj közelebb kedvencedhez, próbáld megérteni, mit üzen a testével, a hangjával és a mozdulataival, annak érdekében, hogy ne csak ő, de te is hű és megértő társa lehess.

Abban az esetben, ha nagyon az elején vagy, akkor nézz körül Csányi Vilmos könyvei között. Számos olyan művével találkozhatsz, amely meghozza kedvedet a kisállattartáshoz és az örökbefogadáshoz egyaránt. Nyelvezete könnyed és szórakoztató, mindemellett humoros is. Kiemeli a kutya-ember viszony legfontosabb és legmegrendítőbb elemeit, lebilincselve ezzel olvasóját. Kedvenceink közé tartozik: Marci, a beszélő kutya; Jeromos, a barátom; A kutyák szőrös gyerekek és a Segítség, kutyás lettem!

Merülj bele mélyebben a témába

A méltán híres Cesar Millan sem maradhat ki a sorból. Könyveiben nem csak saját tapasztalatait, de rajongói és ügyfelei által írt sikertörténeteket is felsorakoztat példaként szolgálva előttünk. Caser egészében vizsgálja a kutya és a család viszonyát, a kisállat emberekre gyakorolt hatását, valamint segítő kezet nyújt a nehéz szituációkban egyaránt - amit egy kutya elvesztése jelenthet. A kutya, mint családtag; A csodálatos kutyadoki és a Hogyan neveljünk tökéletes kutyát, mind a kedvenc olvasmányoddá válhatnak.

Ne feledd, maradj otthon, vigyázz magadra és másokra, hogy ők is vigyázni tudjanak kis kedvenceikre! Otthon is megtalálod a megfelelő időtöltést. Amennyiben nem áll módodban beszerezni a fent említett könyveket, akkor látogass el a Kutyabarát Magazin weboldalára, ahol számos hasznos és érdekes cikket olvashatsz.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.