Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
16°C
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
16°C

A körömápolás alapszabályai

2020. április 14. 9:38

A tökéletes köröm nemcsak azt jelenti, hogy gyönyörű mintákkal látjuk el körmünket, de az is lényeges, hogy ne az olyan alapvető fontosságú eljárásokon spóroljunk, mint a körömápolás. A következő pár sorban megismerkedhetsz a körömápolás alapvető kellékeivel, így biztosan felismered bárhol a minőségi szolgáltatásokat. 

Miért olyan fontos a körömápolás? 

Díszes minták csak ápolt, egészséges körmön mutatnak igazán jól! Azt hiszem, ebben valamennyien egyetértünk. Ráadásul a körmöknek ugyanúgy szükségük van az ápolásra, mint a bőrnek vagy a hajnak. Az igazság az, hogy a száraz, repedezett, elszíneződött és könnyen töredező körmök külön ápolást igényelnek

A körömápolás kellékei

Olyan speciális termékek kerülnek forgalomba a körmök ápolására, amelyekben többek között például édesmandula olaj is megtalálható. Többféle kiszerelésben kapható, de az ecsetes kiszerelés nagymértékben megkönnyíti a felvitelt. Említsük meg például a körömágypuhító balzsamot, amely egy krémes állagú ápoló termék. A körömágybőrre kenik fel és ott masszírozzák be a bőrbe. Körömépítés után pedig a profi körmösök szívesen használják vendégeiken. A körömágy ápoló termékek kínálatában olaj és balzsam egyaránt megtalálható pipettás, illetve ecsetes kiszerelésben. 

Mit kell tudni a körömbőr ápoló olajról? Alkalmazása hasonló a fentebb leírtakhoz. A készítményben lévő értékes olajok keveréke mélyen behatol a körömágyba, valamint a körömsáncba is. Ennek köszönhetően hidratálja, puhává varázsolja és táplálja a körmöket. 

Ne feledkezzünk meg a körömkorrektorról sem! Tápláló összetevőkben gazdag, színezett formában is kapható. Erős és egészséges körmöket eredményez, magas hatóanyag tartalma miatt pedig kemény védőréteget alkot. A termék segíti a töredezett körmök helyreállítását. Keratin és barna alga kivonata támogatja a körmök egészséges oxigénellátását.

Ha a körömápolás hatékonyságában már profinak érzed magad és képes vagy felismerni a minőségi munkát, akkor segítsd is a szakmabelieket néhány eredeti ötlettel! A Moyra webáruház a körömszínezés és ápolás minden termékét felsorakoztatja, hogy már egyedi elképzeléssel állj elő!

Színekkel a szürkeség ellen

A szürke hétköznapokat mindenkinek nehéz elviselni, így megszínesítésük sem egyszerű feladat. Szerencsére nagyon sokat tehetünk érte! A lakásunk berendezése, az öltözködésünk, de akár a körmünk díszítése, színe is alkalmas lehet a pozitív hangulat, jókedv megteremtésére. Tervezd meg körmeid sajátos stílussal a körömlakkok, lakkzselék, színes zselék vagy a színes porcelánporok segítségével!

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.