Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
17°C
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
17°C

Tájékozódj valós tartalmú híroldalokon!

2020. április 16. 8:39

Az embereknek minden nap temérdek hírmennyiséget kell befogadniuk. Sokan nem tudják, hogy melyik oldalnak higgyenek. A következőkben egy kis segítséget nyújtunk ehhez, és beszámolunk az aktuális bulvárhírekről is.

Fontos a megfelelő tájékozottság

Manapság egyre fontosabb az, hogy tisztában legyünk az aktuális hírekkel. Azonban naponta rengeteg hír van, így az olvasók számára nehéz a befogadás. Ezt a növekvő hírmennyiséget még tetőzik az úgynevezett álhírek is, amelyeknek kevés az igazságtartalmuk.

Emellett biztosan te is találkoztál már olyan tartalmakkal, amelyek első benyomásra felkeltették az érdeklődésedet, de igazából semmi lényegeset nem árultak el, csak az idődet pazaroltad velük. Ezeket nevezzük kattintásvadász tartalmaknak. A cikkben nem tudsz meg semmi fontosat, csupán össze-vissza írnak bennük, hiszen a szerkesztőiknek nem érdekük, hogy megfelelően tájékozódj.

Keress megbízható hírgyűjtő oldalt!

Mostanában elég nehéz olyan oldalt találni, amely a valós híreket közli. Pedig ez jelenleg még inkább fontos lenne. A valós hírekkel foglalkozó hírgyűjtő, hírkereső oldalak általában keresőrobotot fejlesztenek. A keresőrobot figyeli a webet és rögtön értesül arról, hogyha egy olyan híroldalon jelenik meg egy friss hír, amely ismert. 

Ezen felül a beérkező tartalmak elemzésével és rendszerezésével kiszűri a valós híreket. Tehát megmutatja, hogy egy adott hírről hogyan vélekedik egy másik hírportál, vagy azt is képes megmutatni, hogy melyik az a rész, amelyre nagyobb hangsúlyt fektettek. Ha ehhez hasonló hírgyűjtő, hírkereső oldalról szeretnél tájékozódni, látogass el a Hírek Ma oldalára.

Néhány aktuális bulvárhír

Koronavírus idején a királyi család

A koronavírus a királyi család tagjaira is nagy hatással van. Az idősebb családtagok a többiektől elkülönülve, más palotákban élnek a járvány idején. Azonban ez sem lehet akadály a kis dédunokáknak, akik szeretnék tartani a kapcsolatot II. Erzsébettel. György, Sarolta és Lajos videóhívás keretében gyakran beszámolnak a nagyszülőknek, dédszülőknek a velük történtekről.

A találkozás öröme azonban volt, akiknek megadatott. Károly herceg és Kamilla hercegné néhány hét után most ismét találkozhattak, ugyanis Károly herceg sikeresen felépült a koronavírusból. Így megünnepelhették 15. házassági évfordulójukat.

Pusztít a koronavírus a Pesti Úti Idősek Otthonában

A Pesti Úti Idősek Otthonában a koronavírus következtében több mint százan megfertőződtek és öten életüket is vesztették. A tisztifőorvos és munkatársai azon vannak, hogy kiderítsék, mi okozhatta ezt a magas fertőzésszámot.

A Rózsa utcai otthonban 10 fő alatti a megbetegedések száma, illetve más intézményekben is jelen van egy-egy eset. De ezekben az intézményekben még nem beszélhetnek járványügyi helyzetről.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.