Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
9°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
9°C

Legyőztük a sógorokat / Magyarország–Ausztria 26:25 (16:13)

2010. január 10. 12:09 // Forrás: MTI / vehir.hu
Harmadik lett a magyar férfi kézilabda-válogatott az Eb-t felvezető bécsújhelyi tornán miután 26:25-ra legyőzte Ausztriát.

A két Iváncsik, Gergő és Tamás sziporkázása révén elhúztak a vendégek, de Laluska kétszer kétperces kiállítása alatt egyenlítettek az osztrákok. Azonos létszámban ismét jobb volt Csoknyai István csapata, és megérdemelten ment előnnyel pihenőre.

A folytatásban több poszton cserélt a magyar együttes, de ez nem látszott a teljesítményen. Törő, Krivokapics és Gulyás is kettesével szórta a gólokat, olykor még emberhátrányban is. Ráadásul a torna első két meccsére pihenőt kapott Puljezevics is remekelt, így nem igazán volt esélye a hazaiaknak az egyenlítésre.

A biztos vezetés tudatában a magyarok kiengedtek, és a hatalmas hajrába kezdő osztrákok felzárkóztak 25-24-re. A végjátékban Gál hétperces gólcsendet tört meg, és végül összejött a magyar siker. A viadalon szerepelt összes válogatott ott lesz a január 19-én rajtoló ausztriai Eb-n.

Interwetten Kupa, 3. forduló:
Magyarország–Ausztria 26:25 (16:13)
A magyar gólszerzők: Iváncsik G. 6, Laluska, Ilyés, Gál, Eklemovics 3-3, Iváncsik T., Törő, Krivokapics, Gulyás 2-2

A másik mérkőzésen

Horvátország–Lengyelország 25-21

A végeredmény: 1. Horvátország 5 pont, 2. Lengyelország 4, 3. Magyarország 3, 4. Ausztria 0

vehir.hu
további cikkek
Megannyi állati és húsvéti élménnyel várja látogatóit a Veszprémi Állatkert az ünnepi hosszú hétvége minden napján. Veszprémi Állatkert Megannyi állati és húsvéti élménnyel várja látogatóit a Veszprémi Állatkert az ünnepi hosszú hétvége minden napján. A húsvéti hangulat garantált a Gulya-dombi bejáratnál strucctojásokkal díszített rendhagyó tojásfával. ma 2:55 A veszprémi épületeknek is vannak meséi, amit most egy könyvben foglaltak össze A veszprémi épületeknek is vannak meséi, amit most egy könyvben foglaltak össze Valójában csak tégla és habarcs egyvelege mindaz, amit ma úgy ismerünk, hogy Veszprém város. Akkor mégis miért állja meg a helyét az a kijelentés, hogy Veszprémben az épületeknek lelke van? Az Európa Kulturális Főváros programnak köszönhetően a most napvilágot látott vaskos könyv erre ad választ. Összesen 380 oldalon keresztül mutatják be a város épített örökségét úgy, hogy a száraz évszámok helyett a házak saját történetét írják le, amik eddig aligha forogtak közszájon. ma 2:41 Momir Ilics: fantasztikusan játszottunk Telekom Veszprém Momir Ilics: fantasztikusan játszottunk Momir Ilics vezetőedző szerint fantasztikusan játszott a Veszprém csütörtökön, amikor 37-30-ra nyert a Szeged otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, a negyeddöntőbe jutásért zajló párharc első mérkőzésén. tegnap 22:03 Szoboszlai közönségtalálkozót szervez az Eb előtt magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai közönségtalálkozót szervez az Eb előtt Közönségtalálkozót szervez Szoboszlai Dominik, az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. tegnap 20:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.